Zomer Weekend

Sta op in wie je bent!

 

Sta op in wie je bent

Open je grenzeloze levenskracht & magische mogelijkheden.

In dit weekend sta jij op in je binnenwereld. Jij vult jezelf met jouw unieke krachten. Je geeft je volledig over aan wie jij werkelijk bent. Je laat je verborgen innerlijke krachten voor en door je werken. Je ervaart dat door deze overgave de moeiteloosheid in je leven terugkeert en je mogelijkheden eindeloos zijn. Het harde werken is voorbij.

 

As HOWARD THURMAN said:

Don’t ask yourself  ‘What the world needs?’
Ask yourself what do you need, to come alive?
And go and do that.
Because what the world needs, is people that have come alive.

De dagen brengen je…

Het openen van je fysieke ruimte waarin jij tot volle expressie kan komen.

Het lef om keuzes te maken om jezelf te zijn en niet ’ten onder te gaan’ aan de druk van de maatschappij.

Verdieping van je groei en leren maniferstern vanuit je kern.

Een oplossing om uit zwoegen, vastzitten en uitputting te komen. 

Handvaten hoe je vanuit interactie en communicatie met je ‘Hogere Guidance’ kan leven in de maatschappij.

Ervaren hoe fijn en moeiteloos het leven is als je vanuit je oorsprong handelt en beweegt.

Je innerlijke behoeftes voelen, horen en volgen.

Volop energie in en wereld waar veel zorgen zijn. 

Heerlijke blijdschap in je!

En dit alles doen we zonder hard te werken. Dit gaan we doen door te genieten, te openen, te ontspannen in je energie en te ontdekken, zonder verwachtingen, maar nieuwsgierig naar alles wat in jou tot leven wil komen.

 

Het leven mag én kan makkelijk voelen…

Het wordt geen spitten of een zoektocht in jezelf, maar openen wat er nu in je geleefd wil worden en er overvloedig aanwezig mag zijn.

Je gaat ervaren hoe fijn het is om vanuit overgave er te zijn. De ruimte waarin je voluit kan genieten, bewegen, vrij durft op te staan en te manifesteren.

Het leven mag moeiteloos zijn, niet zwaar en zwoegen tegen de stroom in, maar meebewegen met wat voor jou makkelijk is.  

 

Programma

Je gaat 2 dagen vertoeven op het prachtige landgoed Bleijendijk in Vught. Een fijne ruime plek waar je ook tijd krijgt om op het landgoed rond te wandelen of lekker je even terug te trekken. En heb je meer vrijheid nodig, dan is dat geen enkel probleem.

De zaterdagavond gebruiken we om heerlijk in onze eigen ruimte en nieuwe realiteit te bewegen, te dansen en te voelen wat in jou wil openen.

 

Genieten van wie je bent is de sleutel naar nog meer innerlijke rijkdom. 

Voel je dat je…

Geregeld worstelt met je energie en je soms afvraagt hoe dit nog vol te houden? 

Nu echt toe bent aan grote verandering? 

Licht en moeiteloos door het leven wil gaan?

Wil overlopen van levenslust? 

Veel meer in je hebt dan je nu leeft?

Los wil staan van de hectiek en druk die je ervaart?

Je weer geinspireerd en in een flow wil voelen?

Klaar bent met jezelf inhouden of tegenhouden?

Eindelijk tot volle expressie wil komen?

De zachtheid en liefde mist voor jezelf? 

Open de zwoele zomer in jezelf

Je bent van harte welkom!

Zomer weekend

Sta op in wie je bent!

Data: Zaterdag 19 – zondag 20 augustus 2023

Locatie: ‘t Jagershuis, Landgoed Bleijendijk Sint Michielsgestelseweg 22, Vught

Groep: Maximaal 12 personen

Tijden: Zaterdag 19 augustus starten we om 10 uur (Inloop vanaf 9.45 uur). Die dag gaan we door tot 22 uur. Zondag 20 augustus sluiten we af rond 16.30 uur.

Eten en drinken: Neem voor de eerste dag lunch mee. Verder is al het eten en drinken inbegrepen. (Heb je een allergie, laat me dat even weten op info@mir-innerwork.nl ).

Kosten: 395,- euro incl. BTW

Slaapgelegenheid; Op het landgoed is het mogelijk om te kamperen. Ook hebben wij een paar suggesties voor B&B. Bij aanmelding ontvang je meer informatie.

Begeleiding door Mirjam den Boer en Lisan Kerkhof

* Na aanmelding is restitutie van het cursusgeld bij tussentijdse of laat gemelde afwezigheid helaas niet mogelijk. Tot 6 weken van tevoren zijn je annuleringskosten 75 euro. Binnen 6 weken voor aanvang: alleen indien we in geval van afzegging jouw plek nog kunnen opvullen, ben je 75 euro verschuldigd aan administratiekosten en meerwerk.

De ervaring van Mirjam

Door de ontmoeting met mijn tweelingziel ontwaakte de ‘verborgen’ vrouw in mij. Het startte mijn innerlijke revolutie. Ik was zo gewend om mijzelf in te houden en te richten op wat anderen nodig hebben. Nu voelde ik in mijn lijf een intens verlangen en diepe levenslust stromen van wie ik diep vanbinnen écht ben. Heerlijk en spannend tegelijkertijd.

De vrouwelijke energie opent een verlangen het leven intens te proeven, naar me toe te trekken en in me op te zuigen. Ik voel wie ik ben, waar ik zin in heb en wat voor mij klopt. Zij laat mij keuzes maken die eerlijk zijn naar mijzelf. Dit creëert een magische wereld met een ongekende innerlijke rust en een diep vertrouwen. Vanuit liefde neem ik nu mijzelf en mijn omgeving waar en creaties ontstaan moeiteloos vanuit mijn kern. Nu wijs ik anderen de weg naar hun magische wereld.

De ervaring van Lisan

Zuivere, vrouwelijke energie brengt mij een sterk gevoel van onafhankelijkheid en zelfliefde. Als ik volledig in contact met mijn vrouwelijke energie sta, voel ik me vrij, speels, sensueel en open. Ik kan me verwonderen. Mijn energie kan vrij door me heen stromen, ik toon me vanuit eigenheid, en creeer wat daarmee als vanzelf wat er op dat moment mag gebeuren. Overstijgend daaraan, is het gevoel dat alles er mag zijn. Ik mag zijn wie ik ben en mag voelen wat ik voel, zonder oordeel.

In liefde gedragen vrouwelijke energie is prachtig. Er schuilt ontzettend veel innerlijke wijsheid in. We dragen deze allemaal in ons en kunnen hier opnieuw verbinding meemaken. En vanuit pure en zuivere liefde voor jezelf, kan contact met de ander weer écht vreugdevol zijn. Geen energielek, maar een continue stroming. Hoe fijn is dat! 

Mirjam den Boer

Over Mirjam

In mijn coaching & trainingen wijs ik de weg naar wie je diep van binnen bent. Mijn werkwijze is ontstaan uit de ommekeer naar mijzelf en academische achtergrond.

Na 14 jaar werken in de industrie, besloot ik mijn hart te volgen. Na de studie klinische-PsychoNeuroImmunologie (kPNI) voelde ik me rijk met de inzichten over hoe onze westerse leefstijl (stress, voeding en gedrag) onze gezondheid beïnvloedt. Als therapeut zag ik hoe simpele veranderingen in leefstijl grote verandering in energie en klachten kunnen geven. Toch was dat niet genoeg.

In beide rollen als manager en therapeut ervaarde ik dat het leven van ‘wie we moeten zijn’ in plaats van ‘wie we zijn’ onze echte energieverspiller en ziekmaker is.

Mijn drie kinderen wezen mij naar de kracht van liefde. Het opende mijn binnenwereld. Ik kon mijzelf gaan leven, de meest optimale vorm voor mijn gezondheid, relaties en vooral levenszin.

Het durven voelen en luisteren naar waar ik behoefte aan heb, heeft me toegang gegeven tot een leven waarin ik steeds meer floreer. Er is zoveel mogelijk als je durft te veranderen van binnenuit! 

Over Lisan

Mijn eigen persoonlijke proces is mijn grootste en continue lering. Al van jongs af aan voel ik een diep verlangen naar een oordeel-loos leven, waarin iedereen mag zijn wie hij of zij is. ‘Ergens’ heb ik me hier altijd mee verbonden gevoeld. Maar ik ken het om, bewust of onbewust, volledig gericht en aangepast te zijn op de ander. Het gevoel te hebben mijn uiterste best te moeten doen. Tijdens mijn studie en later werk, in de hulpverlening, merkte ik steeds meer op hoe dit me leeg en moe kon maken. Ik kwam weer in contact met het diepe innerlijk verlangen volledig mezelf te leven.

Mede door het volgen van verschillende cursussen gericht op energetisch lichaamswerk, het zelf ervaren van workshops en trainingen (o.a. bij Mirjam) en mezelf dagelijks innerlijk werk te gunnen, kwam dat proces de laatste jaren in een stroomversnelling.

In verbinding met mezelf voel ik me zacht en ontzettend krachtig in één. Ik voel het als roeping om uit te dragen wat ik zelf ervaar. Vanuit mijn oorsprong leven maakt me verliefd op het leven. Ik geloof erin dat het leven zo mag zijn. Iedere dag. Dit gun ik ook jou!

ZOMER weekend

Sta op in wie je bent!

Data: zaterdag 19 – zondag 20 augustus 2023

Locatie: ‘t Jagershuis, Landgoed Bleijendijk Sint Michielsgestelseweg 22, Vught

Groep: Maximaal 12 personen

Tijden: Zaterdag 19 augustus 10 uur (Inloop vanaf 9.45 uur) inclusief avond tot 22 uur. Zondag 20 augustus sluiten we af om 16.30 uur.

Eten en drinken: Neem voor de eerste dag lunch mee. De rest van het eten en drinken is inbegrepen (Heb je een allergie, laat me dat even weten op info@mir-innerwork.nl)

Kosten: 395,- euro incl. BTW

Slaapgelegenheid; Op het landgoed is het mogelijk om te kamperen. Ook hebben wij een paar suggesties voor B&B. Bij aanmelding ontvang je meer informatie.

Begeleiding door Mirjam den Boer en Lisan Kerkhof

Na aanmelding is restitutie van het cursusgeld bij tussentijdse of laat gemelde afwezigheid helaas niet mogelijk. Tot 6 weken van tevoren zijn je annuleringskosten 75 euro. Binnen 6 weken voor aanvang: alleen indien we in geval van afzegging jouw plek nog kunnen opvullen, ben je 75 euro verschuldigd aan administratiekosten en meerwerk.

Jezelf leven is de meest gezonde en liefdevolle manier van zijn.
Durf je weer 100% ja tegen jezelf te zeggen?