Zomer training

In vrijheid je Vrouw leven

Zomer training: In vrijheid je Vrouw leven

….een zomer vol liefde voor jezelf.

Leer hoe je blijft genieten van jezelf in iedere situatie

De zomer staat voor vrijheid, verliefdheid, genieten en het leven voelen. Klinkt heerlijk. Ervaar jij de zomer zo? Kan jij volledig ontspannen en intens genieten? Vaak lukt t alleen als alle omstandigheden ‘goed’ zijn. De kinderen blij, je partner gezellig, vrij van je werk of je werk rustiger is, je voelt de zon, je zwemt in de zee of voelt de natuur etc…

Maar wat als de dagen anders lopen? Geen mooi weer, geen vrij van werk, kinderen nemen al je aandacht, irritaties etc

Duurzaam genieten, vrijheidsgevoel en blij zijn met jezelf, zit niet in je omgeving en zelfs niet in de zomer. Het gevoel van die heerlijk zomer zit in jou en kan er iedere dag zijn. Wil je deze zomer genieten omdat je de zomer in jezelf voelt? Dan is deze training iets voor jou.

Merk je dat je

Het gevoel hebt dat er meer potentie in je zit dan je nu leeft?

Opwinding mist en naar inspiratie of avontuur buiten jezelf zoekt?

Weet wat anderen nodig hebben en je eigen behoeftes niet kent?

Vastzit in oude angsten of patronen, ondanks veel ‘zelfwerk’?

Worstelt met je energie, gezondheid en emoties?

De verbinding mist in je relatie(s) en je alleen of opgesloten voelt?

Je fijn voelt tijdens meditaties maar dit gevoel snel verdwijnt in je gewone leven?

Gewoon weer blij met jezelf zou willen zijn?

….en verlang je naar een moeiteloos leven, waarin jij stralend jezelf kan zijn. Jezelf aantrekkelijk en bijzonder voelt. Een leven waarin je durft te gaan staan voor wat jij van binnenuit verlangt. En de levenslust en energie door je lijf voelt stromen.

Wij, vrouwen, zijn zo gewend ons te richten op wat anderen nodig hebben en hebben daarmee onze eigen verlangens en innerlijke magische krachten dichtgezet. Dit mag veranderen!

In ons schuilt een krachtige wijze vrouw met een ongetemd verlangen. Zij kan ons de toegang geven tot de onuitputtelijke aardse kracht die we tot onze beschikking hebben. Deze immense kracht kan ons leven duurzaam en paradijselijk maken. Hoe zou het zijn als je haar alle ruimte geeft om vrij te mogen leven?

‘De kunst van het leven’ is terugkomen bij jezelf en daar mogen blijven

In deze training gaan we niet graven en spitten in jezelf. Je leert meteen HOE je de vrouw in je uitnodigt en ruimte geeft in je fysieke ruimte. De keuze om vanuit liefde te leven is cruciaal. Dit gaat je leven van binnenuit veranderen. 

De vrouw zet met haar magische vrouwelijke energie je binnenwereld weer in beweging. Zij schakelt je letterlijk aan. Gevoelens worden losgemaakt waarvan je niet wist dat je ze in je hebt. Je voelt wie je diep van binnen bent, waar jij zin in hebt en wat voor jou klopt. Een intense diepe levenslust laat je weer verliefd worden op je leven.

De kunst is om in het dagelijkse leven de vrouw te mogen en durven blijven zijn in iedere situatie. Ook als je omgeving je niet begrijpt of je anders vindt. Jezelf zijn en durven leven heeft je onvoorwaardelijke liefde nodig.

In de training ga je aan de slag met concrete situaties uit je normale leven. Met simpele interactie oefeningen oefen je hoe je bij jezelf kan blijven en voor jezelf kan staan ongeacht je omgeving.

De belichaming van de vrouwelijke energie geeft je toegang tot een nieuwe wereld, waarin liefde en vertrouwen heerst. Een paradijs op aarde. Je voelt liefde voor jezelf en de ander, zuivere en eerlijke omgangsvormen ontstaan, je belevenis is intenser en je trekt het leven aan waar je naar verlangt. Durven blijven overgeven aan de liefde is de sleutel naar een magisch leven op aarde.

Laat je verwonderen door de ‘vergeten’ kracht van de vrouw in je.

Waarom een zomer lang?

De volledige ommekeer naar jezelf maken vraagt om training. Jezelf zijn is geen trucje wat je jezelf even aanleert. Wij zijn gewend de echte vrouw in ons te verbergen en aan te passen aan de omgeving. Nu ga we van binnenuit luisteren naar wat we werkelijk verlangen.

Deze switch vraagt om oefening en herhaling om je eigen krachten te leren kennen en te vertrouwen. We starten met een liveworkshop. Je gaat oefenen met aan de hand van het online programma en de 5x dat we samenkomen online gedurende zomer. We sluiten de serie af met een live workshop.

De training biedt je een weg waarin je stappen gaat maken, iedere keer wordt de verbinding met jezelf sterker en durf je jezelf steeds duidelijker te laten zien in je omgeving. Het is als leren fietsen. In het begin heeft het je volle aandacht nodig, maar na veel oefenen gaat het bijna vanzelf en merk je juist op wanneer je niet in verbinding met jezelf bent.

Na de training:

Voel je vlinders in je buik en durf je te genieten van jezelf ongeacht je omgeving 

Is je kracht van liefde open voor jezelf 

Heb je toegang tot krachten die jou bevrijden en je potentie laten neerzetten

Leef je vanuit je innerlijk verlangen en behoeftes, in plaats van ‘hoe het hoort’

Belichaam jij de vrouw die je echt bent

Heb je ontdekt hoe vrij je je voelt als je leeft wie jij bent en herken je je eigen energie

Je onderscheidt welke energie van jou of de ander is

Overstijg je je oude patronen met jouw prachtige kracht.

Ook als je jezelf verliest, kan je de regie terugpakken en je levensenergie openen.

Stroomt de levenlust en passie in je lijf en heb jij zin in het leven. Iedere dag weer. 

Je bent blij met jezelf, je lijf en je omgeving. Zo aantrekkelijk! Je creëert daarmee het leven waarin jij floreert.

Mirjam den Boer

Door de ontmoeting met mijn tweelingziel ontwaakte de ‘verborgen’ vrouw in mij. Het startte mijn innerlijke revolutie. Ik was zo gewend om mijzelf in te houden en te richten op wat anderen nodig hebben. Ik voelde in mijn lijf een intens verlangen en diepe levenslust stromen van wie ik diep vanbinnen écht ben. Heerlijk en spannend tegelijkertijd.

Mijn echte wereld is opengegaan.

De vrouwelijke energie opent een verlangen het leven intens te proeven, naar me toe te trekken en in me op te zuigen. Ik voel wie ik ben, waar ik zin in heb en wat voor mij klopt. Zij laat mij keuzes maken die eerlijk zijn naar mijzelf. Dit creëert een magische wereld met een ongekende innerlijke rust en een diep vertrouwen. Vanuit liefde neem ik nu mijzelf en mijn omgeving waar en creaties ontstaan moeiteloos vanuit mijn kern. Nu wijs ik anderen de weg naar hun magische wereld.

Wat krijg je?

2 keer een live workshop van 4 uur

5 keer een 1,5 sessie online met de groep, met oefeningen

Toegang tot mijn online programma: De start van Innerlijk Werk (ter waarde van 259 euro). Dit programma geeft je de basis kennis. Iedere keer doorloop je tussen de gezamelijke sessies een module. Wij gebruiken samen zoveel mogelijk tijd om ons te richten op het steeds dieper openen van jouw krachten en durven leven van de kracht in je.

1x (online of telefonisch) individuele begeleiding à 1 uur. Tijdens de individuele sessie helpt Mirjam je de fysieke weg vrij te maken en de connectie met de vrouw in je te verdiepen door de weerstand heen. Het helpt je meer uit de training te halen.

In de individuele sessie helpt Mirjam de fysieke weg vrij te maken en de connectie met de vrouw in je te verdiepen door de weerstand heen.
Het helpt je meer uit de training te halen.

Heel veel plezier in deze zomer!

Praktische informatie

Begin live workshop vrijdag 15 juli 13.30 – 17.30 uur in Vught

Eind live workshop vrijdag 2 septemer 13.30 – 17.30 uur in Vught

Data online groepssessies worden afgestemd met de groep (2 x in juli, en 3 x in augustus) (inclusief replay, zodat je ook in je vakantie op je eigen tijd kan meedoen)

Data individuele sessies: wordt in eerste workshop in overleg met Mirjam ingepland.

Groepsgrootte: maximaal 10 deelnemers

Locatie: Landgoed Bleijendijk, Vught (Vlakbij Den Bosch)

Investering: € 595,- (incl. btw)
Eventueel kun je in 3 maandelijkse termijnen van € 199,- incl. btw betalen.

Spreekt deze training je aan?

Klik dan op de knop van je keuze hieronder en meld je aan!

Jezelf leven is de meest gezonde en liefdevolle manier van zijn.
Durf je weer 100% ja tegen jezelf te zeggen?