Workshop Open & Bevrijd de Vrouw in je

Workshop
Open & Bevrijd de Vrouw in je

Een innerlijke revolutie die je weer laat voelen dat je leeft

Hoe fijn zou je leven zijn als jij jezelf weer aantrekkelijk en bijzonder voelt? Je diepe verlangen door je lijf voelt stromen? En prioriteit geeft aan waar jij behoefte aan hebt?

Wij, vrouwen, geven ons zo makkelijk weg. We zijn zorgzaam, begripvol en richten ons op wat de ander nodig heeft. Onze liefde en energie stroomt naar de ander en zelf voelen we ons vermoeid en leeg. Dit mag veranderen!

We zijn vergeten hoe heerlijk we ons kunnen voelen.

In je schuilt een krachtige wijze vrouw met een ongetemd verlangen. Ze wacht op jouw toestemming. Hoe zou het zijn als je haar alle ruimte geeft om vrij te mogen leven?

Dat is wat je gaat ontdekken in de workshop ‘Open & Bevrijd de Vrouw in je’

Workshop

De tijd van je gedrag analyseren en begrijpen wat je doet is voorbij. We gaan meteen met concreet en liefdevol innerlijk werk de kracht openen die je ‘vergeten’ bent te leven. Door open te staan en te durven voelen ga je ontdekken wie je diep van binnen bent, wat jij verlangt en het mooiste in jezelf tegenhoudt.

Je laat de vrouwelijke energie stap voor stap de ruimte in je lijf toe-eigenen. Specifiek het bekken/buik gebied heeft bij ons vrouwen aandacht nodig. De zachte, helende kracht van Moeder Aarde helpt hierbij. Heling hoeft niet zwaar te zijn. Samen kunnen we licht en soepel terugkomen in onze eigen energie.

Wat maakt de vrouw in je los?

De vrouwelijke energie zet je binnenwereld weer in beweging. Je gaat letterlijk aan. Het ontsluit ongekende krachten die je leven moeiteloos kunnen maken. Oude taboes en patronen hebben deze innerlijke superkracht op slot gezet. De keuze om samen te vloeien met je kracht, opent een nieuwe dimensie die een complete switch brengt in je leven.
Als je van binnenuit de échte vrouw leeft, ontvouwt het leven waar je naar verlangt.

Merk je dat je…

Het gevoel hebt dat er meer in je zit dan er uitkomt in je leven?

Opwinding mist en naar inspiratie of avontuur buiten jezelf zoekt?

Je vaak ploeterend door de dag gaat?

Je opgesloten voelt?

Het leven als zwaar ervaart?

Niet blij bent met jezelf?

… en wil jij:

Continu verliefd zijn op je leven?

Je intense verlangen door je lijf voelen stromen?

Vertrouwen voelen en weten wat voor jou klopt?

Moeiteloos door het leven gaan?

Overal in je eigen energie kunnen blijven?

Voelen dat de energie en zin in het leven overstroomt?

Genieten van wie je bent?

Dan ben je ben van harte welkom bij de workshop ‘Open & bevrijd de vrouw in je’ op 18 juni 2022 op het landgoed Bleijendijk in Vught.
Een heerlijke omgeving met prachtige natuur.

Laat je verwonderen door de ‘vergeten’ kracht van de vrouw in je.

Workshop ‘Open & bevrijd de vrouw in je’

Datum: 18 juni 2022
Tijd: 9.45 u – 17.00 u (inloop 9.30 uur)

Investering: 149,- euro incl. BTW
Locatie: ’t Jagershuis, Landgoed Bleijendijk,
Sint Michielsgestelseweg 22, 5261 NH Vught
Aantal: Maximaal 14 personen

Inbegrepen: Koffie, thee, tussendoortjes, noten en fruit. Lunch zelf meenemen.

Begeleiding: Mirjam den Boer en Lisan Kerkhof

De ervaring van Mirjam

Door de ontmoeting met mijn tweelingziel ontwaakte de ‘verborgen’ vrouw in mij. Het startte mijn innerlijke revolutie. Ik was zo gewend om mijzelf in te houden en te richten op wat anderen nodig hebben. Nu voelde ik in mijn lijf een intens verlangen en diepe levenslust stromen van wie ik diep vanbinnen écht ben. Heerlijk en spannend tegelijkertijd.

De vrouwelijke energie opent een verlangen het leven intens te proeven, naar me toe te trekken en in me op te zuigen. Ik voel wie ik ben, waar ik zin in heb en wat voor mij klopt. Zij laat mij keuzes maken die eerlijk zijn naar mijzelf. Dit creëert een magische wereld met een ongekende innerlijke rust en een diep vertrouwen. Vanuit liefde neem ik nu mijzelf en mijn omgeving waar en creaties ontstaan moeiteloos vanuit mijn kern. Nu wijs ik anderen de weg naar hun magische wereld.

De ervaring van Lisan

Zuivere, vrouwelijke energie brengt mij een sterk gevoel van onafhankelijkheid en zelfliefde. Als ik volledig in contact met mijn vrouwelijke energie sta, voel ik me vrij, speels, sensueel en open. Ik kan me verwonderen. Mijn energie kan vrij door me heen stromen, ik toon me vanuit eigenheid, en creeer wat daarmee als vanzelf wat er op dat moment mag gebeuren. Overstijgend daaraan, is het gevoel dat alles er mag zijn. Ik mag zijn wie ik ben en mag voelen wat ik voel, zonder oordeel.

In liefde gedragen vrouwelijke energie is prachtig. Er schuilt ontzettend veel innerlijke wijsheid in. We dragen deze allemaal in ons en kunnen hier opnieuw verbinding meemaken. En vanuit pure en zuivere liefde voor jezelf, kan contact met de ander weer écht vreugdevol zijn. Geen energielek, maar een continue stroming. Hoe fijn is dat! 

Mirjam den Boer

Over Mirjam

In mijn coaching & trainingen wijs ik de weg naar wie je diep van binnen bent. Mijn werkwijze is ontstaan uit de ommekeer naar mijzelf en academische achtergrond.

Na 14 jaar werken in de industrie, besloot ik mijn hart te volgen. Na de studie klinische-PsychoNeuroImmunologie (kPNI) voelde ik me rijk met de inzichten over hoe onze westerse leefstijl (stress, voeding en gedrag) onze gezondheid beïnvloedt. Als therapeut zag ik hoe simpele veranderingen in leefstijl grote verandering in energie en klachten kunnen geven. Toch was dat niet genoeg.

In beide rollen als manager en therapeut ervaarde ik dat het leven van ‘wie we moeten zijn’ in plaats van ‘wie we zijn’ onze echte energieverspiller en ziekmaker is.

Mijn drie kinderen wezen mij naar de kracht van liefde. Het opende mijn binnenwereld. Ik kon mijzelf gaan leven, de meest optimale vorm voor mijn gezondheid, relaties en vooral levenszin.

Het durven voelen en luisteren naar waar ik behoefte aan heb, heeft me toegang gegeven tot een leven waarin ik steeds meer floreer. Er is zoveel mogelijk als je durft te veranderen van binnenuit! 

Over Lisan

Mijn eigen persoonlijke proces is mijn grootste en continue lering. Al van jongs af aan voel ik een diep verlangen naar een oordeel-loos leven, waarin iedereen mag zijn wie hij of zij is. ‘Ergens’ heb ik me hier altijd mee verbonden gevoeld. Maar ik ken het om, bewust of onbewust, volledig gericht en aangepast te zijn op de ander. Het gevoel te hebben mijn uiterste best te moeten doen. Tijdens mijn studie en later werk, in de hulpverlening, merkte ik steeds meer op hoe dit me leeg en moe kon maken. Ik kwam weer in contact met het diepe innerlijk verlangen volledig mezelf te leven.

Mede door het volgen van verschillende cursussen gericht op energetisch lichaamswerk, het zelf ervaren van workshops en trainingen (o.a. bij Mirjam) en mezelf dagelijks innerlijk werk te gunnen, kwam dat proces de laatste jaren in een stroomversnelling.

In verbinding met mezelf voel ik me zacht en ontzettend krachtig in één. Ik voel het als roeping om uit te dragen wat ik zelf ervaar. Vanuit mijn oorsprong leven maakt me verliefd op het leven. Ik geloof erin dat het leven zo mag zijn. Iedere dag. Dit gun ik ook jou!

Jezelf leven is de meest gezonde en liefdevolle manier van zijn.
Durf je weer 100% ja tegen jezelf te zeggen?