Workshop: Kennismaken met Inner Work

Leef van binnenuit... word verliefd op jezelf & je leven

Kennismaken met ‘Inner Work’

Letterlijk in jezelf werken, je binnenwereld vullen met je unieke energie,

laat je verliefd worden op jezelf en je leven.

Hoe fijn zou je leven zijn als jij jezelf weer aantrekkelijk en bijzonder voelt? Je diepe verlangen door je lijf voelt stromen? En prioriteit geeft aan waar jij behoefte aan hebt?

Wij zijn vergeten hoe fijn we ons kunnen voelen.

Er ligt zoveel rijkdom in ons verscholen. Wij houden vanbinnen onze passievolle vrouwelijke energie gevangen (ook in mannen). Haar verlangen is onweerstaanbaar en trekt de magie aan in het leven. Hoe zou het zijn als je deze kracht alle ruimte geeft om vrij te mogen leven? 

Genieten van jezelf is de sleutel naar het leven waar je naar verlangt. Je gaat van binnen letterlijk aan en voelt dat je leeft. Je intense levenslust stroomt door je lijf en raakt je omgeving. Als vanzelf openen deuren naar ongekende mogelijkheden. Je wordt verliefd op jezelf en je leven.

Workshop

De tijd van je gedrag analyseren en begrijpen wat je doet is voorbij.  Met ‘Inner Work’ maak je direct je binnenwereld weer van jou en vult het met je unieke energie en je vergeten krachten. Een nieuwe wereld opent letterlijk in jou. Een wereld waar jij weer gaat voelen wie je bent, waar jij naar verlangt en wat voor jou klopt.

In de workshop maak je kennis met de beginselen van Innerlijk werk. Innerlijk werk is letterlijk in je binnenwereld werken. Je fysiek binnenwereld bepaalt je leven. Als jij van daar echt aanwezig bent, ontvouwt zich een moeiteloos leven waarin jij floreert. 

We beginnen met de basis en dat is als eerste je liefde weer voor jezelf openen. Zelfliefde is letterlijk de liefde aan je lijf, je cellen en je wezen geven.

Ontdek de rijkdom in je

We hebben zoveel rijkdom wat geleefd mag worden. Het is de vergeten vrouwelijke energie die je binnenwereld weer in beweging brengt en de rijkdom in je bereikbaar maakt. Het zet je letterlijk aan. 

Door je fysieke ruimte te openen, ontdek je wie je diep van binnen bent, waar jij naar verlangt en wat het mooiste in jezelf tegenhoudt.

Merk je dat je…

Het gevoel hebt dat er meer in je zit dan er uitkomt in je leven?

Echt contact mist?

Je vaak ploeterend door de dag gaat?

Je opgesloten voelt?

Het leven als zwaar ervaart?

Niet blij bent met jezelf?

… en wil jij:

Continu verliefd zijn op je leven?

Je intense verlangen door je lijf voelen stromen?

Vertrouwen voelen en weten wat voor jou klopt?

Moeiteloos door het leven gaan?

Overal in je eigen energie kunnen blijven?

Voelen dat de energie en zin in het leven overstroomt?

Genieten van wie je bent?

Dan ben je ben van harte welkom bij de workshop ‘Kennismaken met ‘Inner Work’’ op vrijdamiddag 3 maart 2023 op het landgoed Bleijendijk in Vught.
Een heerlijke omgeving met prachtige natuur.

Laat je verwonderen door de ‘vergeten’ kracht in je.

Workshop ‘Kennismaken met Inner Work’

Datum: 3 maart 2023
Tijd: 13.30 – 17.15  u (inloop 13.15 uur)

Investering: 77,- euro incl. BTW
Locatie: ’t Jagershuis, Landgoed Bleijendijk,
Sint Michielsgestelseweg 22, 5261 NH Vught
Aantal: Maximaal 14 personen

Inbegrepen: Thee & tussendoortjes.

Begeleiding: Mirjam den Boer

De ervaring van Mirjam

Door de ontmoeting met mijn tweelingziel ontwaakte de ‘verborgen’ vrouw in mij. Het startte mijn innerlijke revolutie. Ik was zo gewend om mijzelf in te houden en te richten op wat anderen nodig hebben. Nu voelde ik in mijn lijf een intens verlangen en diepe levenslust stromen van wie ik diep vanbinnen écht ben. Heerlijk en spannend tegelijkertijd.

De vrouwelijke energie opent een verlangen het leven intens te proeven, naar me toe te trekken en in me op te zuigen. Ik voel wie ik ben, waar ik zin in heb en wat voor mij klopt. Zij laat mij keuzes maken die eerlijk zijn naar mijzelf. Dit creëert een magische wereld met een ongekende innerlijke rust en een diep vertrouwen. Vanuit liefde neem ik nu mijzelf en mijn omgeving waar en creaties ontstaan moeiteloos vanuit mijn kern. Nu wijs ik anderen de weg naar hun magische wereld.

Mirjam den Boer

Over Mirjam

In mijn coaching & trainingen wijs ik de weg naar wie je diep van binnen bent. Mijn werkwijze is ontstaan uit de ommekeer naar mijzelf en academische achtergrond.

Na 14 jaar werken in de industrie, besloot ik mijn hart te volgen. Na de studie klinische-PsychoNeuroImmunologie (kPNI) voelde ik me rijk met de inzichten over hoe onze westerse leefstijl (stress, voeding en gedrag) onze gezondheid beïnvloedt. Als therapeut zag ik hoe simpele veranderingen in leefstijl grote verandering in energie en klachten kunnen geven. Toch was dat niet genoeg.

In beide rollen als manager en therapeut ervaarde ik dat het leven van ‘wie we moeten zijn’ in plaats van ‘wie we zijn’ onze echte energieverspiller en ziekmaker is.

Mijn drie kinderen wezen mij naar de kracht van liefde. Het opende mijn binnenwereld. Ik kon mijzelf gaan leven, de meest optimale vorm voor mijn gezondheid, relaties en vooral levenszin.

Het durven voelen en luisteren naar waar ik behoefte aan heb, heeft me toegang gegeven tot een leven waarin ik steeds meer floreer. Er is zoveel mogelijk als je durft te veranderen van binnenuit! 

Jezelf leven is de meest gezonde en liefdevolle manier van zijn.
Durf je weer 100% ja tegen jezelf te zeggen?