Transformatieworkshop

Transformatie weekend: Stap in de kracht van de Vrouw in je

Transformatie Weekend
Stap in de kracht van de Vrouw in je

….en word op slag verliefd op je leven.

In dit weekend ga je weer voelen hoe fijn het leven kan zijn als je elke dag kiest écht samen met jezelf te zijn.

Hoe fijn zou je leven zijn als jij jezelf aantrekkelijk en bijzonder voelt? Je verlangen heerlijk vrij voelt stromen door je lijf? Je uit je vaste patronen stapt en gaat luisteren naar je échte behoeftes?

Wij, vrouwen, zijn zo gewend om ons te richten op wat anderen nodig hebben. We houden onszelf in. Onze liefde en levensenergie geven we weg en zelf voelen we ons vermoeid en leeg. Dit mag veranderen!

We zijn vergeten hoe heerlijk en moeiteloos het leven mag voelen.

In je schuilt een krachtige wijze vrouw met een ongetemd verlangen. Hoe zou het zijn als je haar alle ruimte geeft om vrij te mogen leven?

De vrouw kan ons wakker maken

De vrouw is nodig, voor onszelf, onze kinderen en een duurzaam leven op aarde. De mensheid loopt vast. Op vele vlakken zoeken we naar antwoorden, zoals gezondheid, energie, emoties, onze relatie met moeder natuur en onderlinge vormen van omgang.

De antwoorden zitten in ons. Ze zijn er al. Ze zijn beschikbaar als wij openen voor ons innerlijk weten, de wijsheid en alle andere mogelijkheden die in de immense kracht van de vrouw schuilen. Het is tijd! We mogen opstaan, gaan leven wie we zijn en de ‘vergeten’ kracht de wereld in brengen.

De vrouw kan ons wakker maken. Zij kan de innerlijke revolutie opstarten die nodig is om de verandering te brengen in de mensheid die nu nodig is. Zij weet.

Heb je het gevoel dat…

Er zo veel meer potentie in je zit dan je nu leeft?

Je stagneert en verlangt naar een opening, een doorbraak?

De dagen vaak zwaar aanvoelen?

Je vastzit in oude angsten of patronen, ondanks veel ‘zelfwerk’?

Je worstelt met je energie, gezondheid en emoties?

Het fijne gevoel van een meditatie snel verliest in je gewone leven?

De verbinding mist in je relatie(s) en je alleen of afgesloten voelt?

Je gewoon weer blij met jezelf zou willen zijn?

Dat is logisch, je mist je aardse vrouwelijke kracht. En je bent niet alleen hierin. Zonder deze enorme aardse kracht voelt het leven als hard werken.

Zonder de Vrouw voelt het leven als ‘hard werken’

Zij is de ‘motor’ van ons leven. Zij kan je leven moeiteloos laten verlopen. Het is een collectief programmering die je weerhoudt vanuit deze duurzame levenskracht vrijuit te creëren. Samen kunnen we dit doorbreken.

Genieten van je Vrouw is je sleutel

Bewust haar omarmen en van haar genieten is de sleutel naar een duurzaam en fijn leven. De vrouw in je zet met haar magische vrouwelijke energie je binnenwereld weer in beweging. Zij zet je letterlijk aan. Gevoelens worden losgemaakt waarvan je niet wist dat je ze in je hebt. Je voelt wie je diep van binnen bent, waar jij zin in hebt en wat voor jou klopt. Ze is je innerlijke weten en wijsheid.

Zij brengt je in een andere wereld, waar je alles anders gaat waarnemen. Je voelt, beleeft en proeft anders. Het leven voelt lichter en intenser. Alles krijgt meer glans, mogelijkheden en kleur. En haar intense levenslust laat je weer vlinders voelen voor jezelf en je leven.

Wonderbaarlijk:
Je leven verloopt moeiteloos naarmate je intenser kan genieten van jezelf.

Voel jij ook de urgentie?

Voel je ook de urgentie? Wil je de vrouwelijke energie eigen maken en het leven creëren waar je naar verlangt? Kom dan meedoen met het transformatie weekend. 

Je gaat…

De wereld van je vrouw instappen en ontdekken wie je écht bent.

Voelen dat de energie en zin in het leven in je kan overstromen

Verwonderd zijn over de invloed van je ‘vergeten’ kracht op jou en anderen.

Weer vertrouwen op jezelf en voelen wat voor jou klopt

Oefenen om in je eigen kracht te blijven in situaties.

Leren oude angsten en blokkades te doorbreken met behulp van de vrouwelijke kracht.

Ervaren dat je vrouw al je liefde nodig heeft om jouw leven te creëren.

Vooral genieten en blij zijn met jezelf!

De vrouw in je is een cadeau voor jezelf en de wereld om je heen.

Voel je dat je de vrouw in je wil gaan leven? Weer kunnen zijn wie je echt bent en kunnen genieten van het leven? Je bent van harte welkom!

TRANSFORMATIE WEEKEND

Stap in de kracht van de Vrouw in je… en word op slag verliefd op je leven

Zaterdag 27 en zondag 28 augustus 2022
09.45 – 17.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur)
€ 275,- incl. btw
Locatie: ‘t Jagershuis, Landgoed Bleijendijk Sint Michielsgestelseweg 22, Vught
Maximaal 12 personen
Inbegrepen: Koffie, thee, tussendoortjes, noten en fruit.
Eerste dag is er soep (neem zelf verder lunch mee)
Tweede dag een verzorgde lunch.
Begeleiding door Mirjam den Boer en Lisan Kerkhof

De ervaring van Mirjam

Door de ontmoeting met mijn tweelingziel ontwaakte de ‘verborgen’ vrouw in mij. Het startte mijn innerlijke revolutie. Ik was zo gewend om mijzelf in te houden en te richten op wat anderen nodig hebben. Nu voelde ik in mijn lijf een intens verlangen en diepe levenslust stromen van wie ik diep vanbinnen écht ben. Heerlijk en spannend tegelijkertijd.

De vrouwelijke energie opent een verlangen het leven intens te proeven, naar me toe te trekken en in me op te zuigen. Ik voel wie ik ben, waar ik zin in heb en wat voor mij klopt. Zij laat mij keuzes maken die eerlijk zijn naar mijzelf. Dit creëert een magische wereld met een ongekende innerlijke rust en een diep vertrouwen. Vanuit liefde neem ik nu mijzelf en mijn omgeving waar en creaties ontstaan moeiteloos vanuit mijn kern. Nu wijs ik anderen de weg naar hun magische wereld.

De ervaring van Lisan

Zuivere, vrouwelijke energie brengt mij een sterk gevoel van onafhankelijkheid en zelfliefde. Als ik volledig in contact met mijn vrouwelijke energie sta, voel ik me vrij, speels, sensueel en open. Ik kan me verwonderen. Mijn energie kan vrij door me heen stromen, ik toon me vanuit eigenheid, en creeer wat daarmee als vanzelf wat er op dat moment mag gebeuren. Overstijgend daaraan, is het gevoel dat alles er mag zijn. Ik mag zijn wie ik ben en mag voelen wat ik voel, zonder oordeel.

In liefde gedragen vrouwelijke energie is prachtig. Er schuilt ontzettend veel innerlijke wijsheid in. We dragen deze allemaal in ons en kunnen hier opnieuw verbinding meemaken. En vanuit pure en zuivere liefde voor jezelf, kan contact met de ander weer écht vreugdevol zijn. Geen energielek, maar een continue stroming. Hoe fijn is dat! 

Mirjam den Boer

Over Mirjam

In mijn coaching & trainingen wijs ik de weg naar wie je diep van binnen bent. Mijn werkwijze is ontstaan uit de ommekeer naar mijzelf en academische achtergrond.

Na 14 jaar werken in de industrie, besloot ik mijn hart te volgen. Na de studie klinische-PsychoNeuroImmunologie (kPNI) voelde ik me rijk met de inzichten over hoe onze westerse leefstijl (stress, voeding en gedrag) onze gezondheid beïnvloedt. Als therapeut zag ik hoe simpele veranderingen in leefstijl grote verandering in energie en klachten kunnen geven. Toch was dat niet genoeg.

In beide rollen als manager en therapeut ervaarde ik dat het leven van ‘wie we moeten zijn’ in plaats van ‘wie we zijn’ onze echte energieverspiller en ziekmaker is.

Mijn drie kinderen wezen mij naar de kracht van liefde. Het opende mijn binnenwereld. Ik kon mijzelf gaan leven, de meest optimale vorm voor mijn gezondheid, relaties en vooral levenszin.

Het durven voelen en luisteren naar waar ik behoefte aan heb, heeft me toegang gegeven tot een leven waarin ik steeds meer floreer. Er is zoveel mogelijk als je durft te veranderen van binnenuit! 

Over Lisan

Mijn eigen persoonlijke proces is mijn grootste en continue lering. Al van jongs af aan voel ik een diep verlangen naar een oordeel-loos leven, waarin iedereen mag zijn wie hij of zij is. ‘Ergens’ heb ik me hier altijd mee verbonden gevoeld. Maar ik ken het om, bewust of onbewust, volledig gericht en aangepast te zijn op de ander. Het gevoel te hebben mijn uiterste best te moeten doen. Tijdens mijn studie en later werk, in de hulpverlening, merkte ik steeds meer op hoe dit me leeg en moe kon maken. Ik kwam weer in contact met het diepe innerlijk verlangen volledig mezelf te leven.

Mede door het volgen van verschillende cursussen gericht op energetisch lichaamswerk, het zelf ervaren van workshops en trainingen (o.a. bij Mirjam) en mezelf dagelijks innerlijk werk te gunnen, kwam dat proces de laatste jaren in een stroomversnelling.

In verbinding met mezelf voel ik me zacht en ontzettend krachtig in één. Ik voel het als roeping om uit te dragen wat ik zelf ervaar. Vanuit mijn oorsprong leven maakt me verliefd op het leven. Ik geloof erin dat het leven zo mag zijn. Iedere dag. Dit gun ik ook jou!

Transformatie WEEKEND

Stap in de kracht van de Vrouw in je… en word op slag verliefd op je leven

Zaterdag 27 en zondag 28 augustus 2022
09.45 – 17.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur)
€ 275,- incl. btw
Locatie: ‘t Jagershuis, Landgoed Bleijendijk Sint Michielsgestelseweg 22, Vught
Maximaal 12 personen
Inbegrepen: Koffie, thee, tussendoortjes, noten en fruit.
Eerste dag is er soep (neem zelf verder lunch mee)
Tweede dag een verzorgde lunch.
Begeleiding door Mirjam den Boer en Lisan Kerkhof

Jezelf leven is de meest gezonde en liefdevolle manier van zijn.
Durf je weer 100% ja tegen jezelf te zeggen?