Leef je sensualiteit

Het brengt de liefde terug in de maatschappij

Herontdek het samenspel

van de echte man en vrouw in je.

 

28 september 2023 – Mariakapel Rosmalen

Al jaren richtten we ons op de positie van de vrouw. Haar bijdrage was onderdrukt of verborgen in de maatschappij.

De man zou de balans hebben verstoord. Hij heeft de maatschappij verhard en machtslustig gemaakt.

Een misvatting voel ik.

De afgesloten vrouwelijke energie heeft niet alleen de vrouw maar ook de ‘echte’ man ‘buitenspel’ gezet.

Hij heeft haar fysieke belichaming en uitnodiging nodig om zijn hoger bewustzijn en liefde te manifesteren in de wereld. Zijn aanwezigheid bemoedigt haar om op te staan en maakt haar unieke energie effectief.

Dit unieke samenspel is verloren gegaan. Hun af gescheidenheid heeft de dualiteit in ons gebracht. Hier zijn we gaan denken in ‘wij en zij’ en is onze unieke grootse immense manifestatie kracht afgesloten. 

De mensheid heeft de terugkeer van de echte man & vrouw nodig.

De sensuele energie kan dit doorbreken en het ‘echte SAMEN’ waar wij als mensheid ten diepste naar verlangen terugbrengen. En dit begint in jezelf.

Hoe? Daar neem ik je in mee in deze lezing.

Onze sensualiteit brengt de hemel & aarde in ons samen.

 

Wat brengt de interactieve lezing je?

Inzicht in de essentie van onze sensualiteit in het manifesteren van onze verlangens en immense krachten.

Nieuwe kijk op de rol van de vrouwelijke & mannelijke energie in je.

Eerherstel van de mannelijke energie. 

Ervaren hoe je sensualiteit de vrouw en man samen laten komen en magie in je terugbrengt.

Genieten van je liefde en intense  levenslust in je lijf.

Een totaal andere kijk op wie je bent.

Vertrouwen en zin in de toekomst van de mensheid.

  • Zou je je weer blij en aantrekkelijk willen voelen met jezelf los van de ander?
  • Heb je t gevoel dat er veel meer in je zit dan je nu leeft? Mis je de daadkracht?
  • Mis jij het samen gevoel in je relatie(s) of in de maatschappij? Zou je blijer en meer in contact willen voelen met jezelf?
  • Kan je genieten van wie je bent? Of ben je vaak kritisch, streng of veeleisend naar jezelf? Mis je de zachtheid en liefde die je ook in je hebt?

Je gaat ervaren dat de mannelijke en vrouwelijke energie in je onlosmakelijk verbonden zijn en hun relatie bepaalt wat jij manifesteert in je leven. In relaties, gezondheid en situaties, alles is een spiegel van jouw innerlijke binnenwereld.

Je sensualiteit kan die wereld binnenin je ten gunste van jou veranderen. Je trekt t leven naar je toe waarin jij je blij, aantrekkelijk en vol levenslust zal voelen.

Alles kan veranderen als je jezelf weer toestaat je sensuele kracht te belichamen. Je ontdekt dan pas wie je bent en waar jij naar verlangt.

 Je sensualiteit opent wie je werkelijk bent.

Vanuit hier ontmoet je de echte ander

Deze interactieve lezing vindt plaats in de Mariakapel van Landgoed Coudewater. Een prachtige krachtplek waar we onze ongekende creatiekracht extra kunnen ervaren. Er zal veel ruimte zijn voor interactie.  

Tijdens deze avond zal ik je meenemen in hoe onze Sensualiteit onmisbaar is in het hebben van een fijn leven met jezelf en de mensen om je heen. Deze verboden energie is misschien wel de missende sleutel in de wereldse problemen waar de mensheid tegenaan loopt.

Het is een kracht die we alleen voelend kunnen ervaren. Naast uitleg en interactie zullen we ook oefeningen doen om te voelen hoe je je sensualiteit opent in je binnenwereld..

Ben je nieuwsgierig? Ik verwelkom je graag.

De man en vrouw samen,

geeft je toegang tot ongekende mogelijkheden.

Open je sensualiteit

Het brengt de liefde terug in de maatschappij.

 

Herontdek het onmisbare samenspel van de echte man en vrouw in je

Data: Donderdag 28 september 2023

Locatie: Mariakapel Landgoed Coudewater, Rosmalen (5 min van Den Bosch) Peter de Gorterstraat 1f, 5248 NS Rosmalen

Tijden:  19.30 – 21.30 uur. (inloop 19.15 uur)

Drinken: Er is thee en een versnapering. 

Kosten: 24,- euro (incl. BTW). 

Begeleiding:  Mirjam den Boer  

 

* Voor vragen, e-mail naar info@mir-innerwork.nl ovv ‘Open je sensualiteit’

* Na aanmelding is restitutie van het cursusgeld bij tussentijdse of laat gemelde afwezigheid helaas niet mogelijk. Tot uiterlijk 7 september 2023 zijn je annuleringskosten 11 euro administratie kosten gerekend. Daarna is restitutie niet mogelijk.

 

Over Mirjam

In mijn coaching & trainingen wijs ik de weg naar wie je diep van binnen bent. Mijn werkwijze is ontstaan uit de ommekeer naar mijzelf en academische achtergrond.

Na 14 jaar werken in de industrie, besloot ik mijn hart te volgen. Na de studie klinische-PsychoNeuroImmunologie (kPNI) voelde ik me rijk met de inzichten over hoe onze westerse leefstijl (stress, voeding en gedrag) onze gezondheid beïnvloedt. Als therapeut zag ik hoe simpele veranderingen in leefstijl grote verandering in energie en klachten kunnen geven. Toch was dat niet genoeg.

In beide rollen als manager en therapeut ervaarde ik dat het leven van ‘wie we moeten zijn’ in plaats van ‘wie we zijn’ onze echte energieverspiller en ziekmaker is.

Mijn drie kinderen wezen mij naar de kracht van liefde. Het opende mijn binnenwereld. Ik kon mijzelf gaan leven, de meest optimale vorm voor mijn gezondheid, relaties en vooral levenszin.

Het durven voelen en luisteren naar waar ik behoefte aan heb, heeft me toegang gegeven tot een leven waarin ik steeds meer floreer. Er is oneindig veel mogelijk als je durft te veranderen van binnenuit! Het brengt de wonderen terug in je leven.

 

Jezelf leven is de meest gezonde en liefdevolle manier van zijn.
Durf je weer 100% ja tegen jezelf te zeggen?