Overgave Weekend – Het mag…

Stap uit je oude leefwijze... en ontdek je ongekende mogelijkheden

Het mag…

Stap uit je oude leefwijze… en ontdek je ongekende mogelijkheden.

In dit weekend sta jij op in je binnenwereld. Jij vult jezelf met jouw unieke krachten. Je geeft je volledig over aan wie jij werkelijk bent. Je laat je verborgen innerlijke krachten voor en door je werken. Je ervaart dat door deze overgave de moeiteloosheid in je leven terugkeert en je mogelijkheden eindeloos zijn. Het harde werken is voorbij.

Wij mogen ons eigen lijf & leven prioriteit maken. Pas dan kan de overvloedige bronkracht voor je en door je werken. Vanuit die hoedanigheid sta je. Het is de meest zuivere expressie van jezelf. Je voelt wat jij nodig hebt en wat er mag. Je komt in beweging. Moeiteloos ga je je stappen zetten. En alles wat je doet, klopt. Je geniet van wie jij bent en je bent een gift voor je omgeving.

 

As HOWARD THURMAN said:

Don’t ask yourself  ‘What the world needs?’
Ask yourself what do you need, to come alive?
And go and do that.
Because what the world needs, is people that have come alive.

Stap in de zuivere realiteit

Hoe zou het zijn als je leven moeiteloos verloopt? Je geniet van jezelf. De levenslust stroomt door je. De energie in je loopt over. Je voelt wat je hebt te doen, wat er nu mag en je twijfelt niet meer, want je leeft vanuit de diepte ‘guidance’ in je. Alles wat je doet klopt. 

Klinkt misschien irrealistisch, maar dat is de interpretatie van ons beperkende denken. Wij kunnen ons openen voor een andere realiteit.

De patronen waarin wij  als mensheid vast zitten, de denkwijze die ons beperkt en de manier hoe wij ons dwingen te leven, het voortduwen in wat hoort en moet, het maakt ons blind voor de mogelijkheden die er voor ons al klaarliggen. We voelen en horen onszelf niet of ‘walsen’ over onze ‘innerlijke roep & verlangens’ heen.  

Wij nodigen je uit om deze dagen in het pure creatieveld in je te stappen. De toestemming aan jezelf te geven uit de versnelling te komen en jezelf weer de ruimte te geven. We gaan onszelf toestemming geven om alleen van binnenuit, vanuit je diepe kern aanwezig te zijn en voluit te belichamen wie je in de zuiverste vorm bent en vanuit daar te leren handelen.

Met deze overgave kan de natuurlijke stroom van leven voor & door ons heen werken en ervaar je wat er voor rijkdom er in je is. In deze pure expressie van jezelf kan je ‘hogere guidance’ jou bereiken en door je werken. Dit verandert alles. Hier stap je in de nieuwe, oorspronkelijke realiteit en voel je wat er voor jou mogelijk is.  Het is als wakker worden uit een beperkte droomwereld, in een wonderlijk en magisch leven waarin je unieke krachten als vanzelf tot uiting komen. bewegen. Licht, vrij en dansend op het vuur dat in je brand. Het cadeau zit in je. Je krijgt richting zonder dat je zoekt, het ontstaat vanuit je kern.

De dagen brengen je…

Leren openen van de ruimte in je waar je puur kan genieten van wie jij diep van binnen bent.

Urgentie en de moed om keuzes te durven maken om te blijven staan en niet ’ten onder te gaan’ aan de druk van de maatschappij.

Groei, zonder enige moeite, door overgave aan alles wat er voor & door je wil stromen.

Einde van zwoegen, vastzitten en uitputting. Je stapt in een wereld die voor je werkt en waarin je meebeweegt.

Handvaten hoe in je ‘normale’ leven vanuit interactie en communicatie met je ‘Hogere Guidance’ kan leven.

Wennen aan & opstaan, bewegen en moeiteloos handelen vanuit je oorsprong. 

Je innerlijke behoeftes voelen, horen en volgen.

Volop energie in en wereld waar veel zorgen zijn. 

Heerlijke blijdschap in je!

En dit alles doen we zonder hard te werken. Dit gaan we doen door te genieten, te openen, te ontspannen in je energie en te ontdekken, zonder verwachtingen, maar nieuwsgierig naar alles wat er voor en door je mag werken.

Je stapt deze dagen uit de worsteling van het leven, in een wereld waar alles om je heen voor je gaat werken. Je moet er wel zelf voor kiezen dat je jezelf dit ook echt gunt!

 

Het leven mag én kan makkelijk voelen…

Samen gaan we keuzes om maken om niet meer naar de oude impulsen van je zenuwstelsel te luisteren. We geven voorrang geven aan wat in jou wil leven vanuit de oorsprong.

Je gaat ervaren hoe het is om in het nieuwe overgave veld te zijn. Daarin voluit te genieten, te bewegen, op te staan en te voelen wat er door jou heen hier op aarde gemanifesteerd wil worden. Je gaat voelen hoe de ‘hogere guidance’ in je met je wil communiceren of gehoord wil worden en hoe je samen in je ‘normale leven’ vorm kunt laten ontstaan vanuit dit veld.

Het gaat je laten ervaren dat je leven moeiteloos mag zijn, niet zwaar en zwoegen tegen de stroom in, maar meebewegen met wat voor jou makkelijk is.  We zijn bijna gaan geloven dat het leven ‘hard werken’ en duwen is. Ook voor jou mag ’t leven ‘licht, makkelijk en fijn’ zijn.

Het wordt geen spitten of een zoektocht in jezelf, maar openen wat er nu in je geleefd wil worden en er overvloedig aanwezig mag zijn.

Je omarmt vanuit je liefde wie je diep van binnen bent en voelt hoe bijzonder je bent. Het is je basis waaruit alles mag ontstaan en vorm mag krijgen. Het is waaruit je soepel  kan bewegen. Licht, vrij en dansend op het vuur dat in je brand. Het cadeau zit in je. 

 

Programma

Je gaat 2 dagen vertoeven op het prachtige landgoed Bleijendijk in Vught. Een fijne ruime plek waar je ook tijd krijgt om op het landgoed rond te wandelen of lekker je even terug te trekken. En heb je meer vrijheid nodig, dan is dat geen enkel probleem.

De zaterdagavond gebruiken we om heerlijk in onze eigen ruimte en nieuwe realiteit te bewegen, te dansen en te voelen wat daarin in jou wilt openen. 

Jezelf leven in deze wereld vraagt een duidelijke keuze te maken voor wie je bent en je behoeftes te kennen. We creeren een ‘sacred space’ op diepe connectie met jezelf te beleven. Met innerlijk werk zal je leren om makkelijker die ruimte te kunnen betreden en het weer gewoon te vinden dat je jezelf hoort. 

Genieten van wie je bent is de sleutel naar nog meer innerlijke rijkdom. 

Voel je dat je…

Geregeld worstelt met je energie en je soms afvraagt hoe dit nog vol te houden? 

Op een andere manier wil leven, het is nu jouw tijd is voor echte verandering?

Lichter en moeiteloos door het leven wil gaan?

Weer iedere dag veel zin in het leven wil voelen?

Meer in je hebt dan je nu leeft?

Los wil staan van de hectiek en druk die je ervaart in je en om je heen?

Je weer geinspireerd en in een flow wil voelen?

Klaar bent met jezelf inhouden of tegenhouden?

De zachtheid en liefde mist voor jezelf? 

Kom en stap met ons mee in de wereld waar het leven door en voor je werkt!  

Deze dagen geef je je de sleutel naar jezelf en het leven waar je naar verlangt.

Je bent van harte welkom!

overgave weekend 

Stap uit je oude leefwijze… en ontdek je ongekende mogelijkheden.

Data: Zaterdag 29 – zondag 30 April 2023

Locatie: ‘t Jagershuis, Landgoed Bleijendijk Sint Michielsgestelseweg 22, Vught

Groep: Maximaal 12 personen

Tijden: Zaterdag 29 April starten we om 10 uur (Inloop vanaf 9.45 uur). Die dag gaan we door tot 22 uur. Zondag 30 april sluiten we af om 16.30 uur.

Eten en drinken: Neem voor de eerste dag lunch mee. Verder is al het eten en drinken inbegrepen. (Heb je een allergie, laat me dat even weten op info@mir-innerwork.nl ).

Kosten: 375,- euro incl. BTW 

Slaapgelegenheid; Op het landgoed is het mogelijk om te kamperen. Ook hebben wij een paar suggesties voor B&B. Bij aanmelding ontvang je meer informatie. 

Begeleiding door Mirjam den Boer en Lisan Kerkhof

De ervaring van Mirjam

Door de ontmoeting met mijn tweelingziel ontwaakte de ‘verborgen’ vrouw in mij. Het startte mijn innerlijke revolutie. Ik was zo gewend om mijzelf in te houden en te richten op wat anderen nodig hebben. Nu voelde ik in mijn lijf een intens verlangen en diepe levenslust stromen van wie ik diep vanbinnen écht ben. Heerlijk en spannend tegelijkertijd.

De vrouwelijke energie opent een verlangen het leven intens te proeven, naar me toe te trekken en in me op te zuigen. Ik voel wie ik ben, waar ik zin in heb en wat voor mij klopt. Zij laat mij keuzes maken die eerlijk zijn naar mijzelf. Dit creëert een magische wereld met een ongekende innerlijke rust en een diep vertrouwen. Vanuit liefde neem ik nu mijzelf en mijn omgeving waar en creaties ontstaan moeiteloos vanuit mijn kern. Nu wijs ik anderen de weg naar hun magische wereld.

De ervaring van Lisan

Zuivere, vrouwelijke energie brengt mij een sterk gevoel van onafhankelijkheid en zelfliefde. Als ik volledig in contact met mijn vrouwelijke energie sta, voel ik me vrij, speels, sensueel en open. Ik kan me verwonderen. Mijn energie kan vrij door me heen stromen, ik toon me vanuit eigenheid, en creeer wat daarmee als vanzelf wat er op dat moment mag gebeuren. Overstijgend daaraan, is het gevoel dat alles er mag zijn. Ik mag zijn wie ik ben en mag voelen wat ik voel, zonder oordeel.

In liefde gedragen vrouwelijke energie is prachtig. Er schuilt ontzettend veel innerlijke wijsheid in. We dragen deze allemaal in ons en kunnen hier opnieuw verbinding meemaken. En vanuit pure en zuivere liefde voor jezelf, kan contact met de ander weer écht vreugdevol zijn. Geen energielek, maar een continue stroming. Hoe fijn is dat! 

Mirjam den Boer

Over Mirjam

In mijn coaching & trainingen wijs ik de weg naar wie je diep van binnen bent. Mijn werkwijze is ontstaan uit de ommekeer naar mijzelf en academische achtergrond.

Na 14 jaar werken in de industrie, besloot ik mijn hart te volgen. Na de studie klinische-PsychoNeuroImmunologie (kPNI) voelde ik me rijk met de inzichten over hoe onze westerse leefstijl (stress, voeding en gedrag) onze gezondheid beïnvloedt. Als therapeut zag ik hoe simpele veranderingen in leefstijl grote verandering in energie en klachten kunnen geven. Toch was dat niet genoeg.

In beide rollen als manager en therapeut ervaarde ik dat het leven van ‘wie we moeten zijn’ in plaats van ‘wie we zijn’ onze echte energieverspiller en ziekmaker is.

Mijn drie kinderen wezen mij naar de kracht van liefde. Het opende mijn binnenwereld. Ik kon mijzelf gaan leven, de meest optimale vorm voor mijn gezondheid, relaties en vooral levenszin.

Het durven voelen en luisteren naar waar ik behoefte aan heb, heeft me toegang gegeven tot een leven waarin ik steeds meer floreer. Er is zoveel mogelijk als je durft te veranderen van binnenuit! 

Over Lisan

Mijn eigen persoonlijke proces is mijn grootste en continue lering. Al van jongs af aan voel ik een diep verlangen naar een oordeel-loos leven, waarin iedereen mag zijn wie hij of zij is. ‘Ergens’ heb ik me hier altijd mee verbonden gevoeld. Maar ik ken het om, bewust of onbewust, volledig gericht en aangepast te zijn op de ander. Het gevoel te hebben mijn uiterste best te moeten doen. Tijdens mijn studie en later werk, in de hulpverlening, merkte ik steeds meer op hoe dit me leeg en moe kon maken. Ik kwam weer in contact met het diepe innerlijk verlangen volledig mezelf te leven.

Mede door het volgen van verschillende cursussen gericht op energetisch lichaamswerk, het zelf ervaren van workshops en trainingen (o.a. bij Mirjam) en mezelf dagelijks innerlijk werk te gunnen, kwam dat proces de laatste jaren in een stroomversnelling.

In verbinding met mezelf voel ik me zacht en ontzettend krachtig in één. Ik voel het als roeping om uit te dragen wat ik zelf ervaar. Vanuit mijn oorsprong leven maakt me verliefd op het leven. Ik geloof erin dat het leven zo mag zijn. Iedere dag. Dit gun ik ook jou!

Overgave Weekend Eind April

Stap uit je oude leefwijze… en ontdek je ongekende mogelijkheden.

Data: zaterdag 29 – zondag 30 april 2023

Locatie: ‘t Jagershuis, Landgoed Bleijendijk Sint Michielsgestelseweg 22, Vught

Groep: Maximaal 12 personen

Tijden: Zaterdag 29 April 10 uur (Inloop vanaf 9.45 uur) inclusief avond tot 22 uur. Zondag 30 april sluiten we af om 16.30 uur.

Eten en drinken: Neem voor de eerste dag lunch mee. De rest van het eten en drinken is inbegrepen (Heb je een allergie, laat me dat even weten op info@mir-innerwork.nl)

Kosten: 375,- euro incl. BTW

Slaapgelegenheid; Op het landgoed is het mogelijk om te kamperen. Ook hebben wij een paar suggesties voor B&B. Bij aanmelding ontvang je meer informatie.

Begeleiding door Mirjam den Boer en Lisan Kerkhof

Jezelf leven is de meest gezonde en liefdevolle manier van zijn.
Durf je weer 100% ja tegen jezelf te zeggen?