Najaars reeks Jongeren 18-24 jaar

Stap terug in je eigen kracht ...en word weer blij met jezelf

Najaars reeks Jongeren:

Stap terug in je eigen kracht

….en word weer blij met jezelf.

Niet praten over je problemen en graven in jezelf, maar voelen wie jij écht bent creëert een nieuw leven.

Leef je jezelf?

Als kind voel je je veelal vrij te doen wat je wil. Naarmate je ouder wordt, ben je bewuster van je omgeving. Je kan het gevoel krijgen mee te moeten in  ‘wat hoort’ in jouw gezin, je vriendengroep of  de maatschappij.  

Op het moment dat je gevraagd wordt eigen keuzes te maken over je leven, kan je je in de knel voelen zitten. Durf je te kiezen voor wat jij echt wil? Hoe kan je iedereen tevreden houden? Wanneer doe je het goed? Vaak resulteert dit in ‘moeilijke’ gevoelens die je stagneren. Dit mag veranderen!

Herken je dat je…

Je onzeker voelt over jezelf?

Je overspoelt voelt door alles wat moet?

Moeilijk tot rust en ontspanning kan komen?

Je anders voelt?

Je veel twijfelt over bijv. jezelf, je studie, je werk?

Je even helemaal niets wil?

Je afvraagt; wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik nu echt?

Je vaak moe voelt of emotioneel?

Je regelmatig afvraagt wat anderen van je vinden?

En wil je…

Blij zijn met wie je bent?

Angsten kunnen doorbreken?

Jezelf krachtig en waardevol voelen?

Voelen wat voor jou belangrijk is?

In jezelf vertrouwen?

Meer rust en ontspanning ervaren in je leven?

Voelen dat het goed is zoals het is?

Eigen keuzes kunnen en durven maken?

Zijn met anderen die gelijke stukken ervaren?

Meer dan begrijpelijk en je bent niet de enige. Als je op je omgeving gericht bent is de toegang naar jezelf geblokkeerd. Er ontstaat dan twijfel. Je gevoel klopt niet meer met wie je van binnen bent. De oplossing is niet erover praten, maar erover voelen. Door te voelen krijg je inzicht in waarom je op een bepaalde manier handelt of reageert in situaties. Het helpt je te leven vanuit wie je echt bent, in plaats van ‘wat moet’. 

Wist je dat je gewoon weer in jezelf kan stappen?

Je kan de weg naar jezelf weer leren openen, naar jouw innerlijke kracht met je fijne gevoelens. Je kracht is altijd aanwezig, je bent ermee geboren. Het geeft je je zelfvertrouwen terug en laat je weer ontdekken wie je echt bent. Het kan je helpen om emoties en angsten, die vaak niet eens van jezelf zijn, af te voeren.

Als je vanuit je kern leeft, voelt het leven moeiteloos. Je weet als vanzelf wat goed is voor jou en wat bij jou past. Je kan gemakkelijker je grenzen aangeven. Er ontstaat weer ruimte voor al je fijne gevoelens. Je mag er helemaal zijn en in vrijheid alles voelen wat je voelt, zonder twijfel. En het geeft je vooral weer je blije gevoel terug.

Klinkt dit als iets voor jou? Voel je welkom bij onze najaarsreeks!

Je gaat je weer écht blij voelen met jezelf en je leven

De najaarsreeks bestaat uit 5 avonden en 1 individuele coachingsessie vooraf. Tijdens de avonden word je begeleidt door Lisan en Mirjam.

Je leert weer terug te gaan naar je gevoel en direct jouw unieke kracht te openen. Niet meer eindeloos hoeven praten over wat er speelt, maar je eigen kracht met je fijne gevoelens voelen en oprecht kunnen genieten van jezelf en jouw leven. Je leert te ontspannen met begeleidingen en oefeningen, zodat je dit gevoel ook kunt gaan ervaren in je dagelijkse leven. Je gaat ontdekken dat je alles al in jezelf hebt wat je zoekt.

‘Durf authentiek te zijn en wees jezelf. Durf te stralen en laat je schoonheid schijnen. Neem niet alleen je schaduw serieus, maar wees je alsjeblieft ook bewust van wat jou mooi en bijzonder maakt. Alsjeblieft, durf maar en ga ervoor.’

Hans Stolp

 

Het hoofd mag uit, het hart aan. Herontdek je stralende zelf! 

Voel je dat je dat het tijd is voor verandering? Gun je jezelf te kunnen zijn wie je echt bent? Je bent van harte welkom!

NAJAARS REEKS JONGEREN

Stap terug in je eigen kracht … en word weer blij met jezelf

Praktisch:

5x vrijdagavonden – 30 september, 14 & 28 oktober, 11 & 25 november

Tijd: 19.30 – 22.00

Voorafgaand aan deze reeks 1x individuele coachingsessie met Lisan (online of op locatie)

€ 395,- incl. btw

Locatie: De koestal, Landgoed Bleijendijk Sint Michielsgestelseweg 22, Vught

Maximaal 8 jongeren
Inbegrepen: Thee en iets lekker.

Begeleiding: Lisan Kerkhof en Mirjam den Boer

Vragen of aanmelden? Dit kan via; info@liefs-lisan.com

Ben je wat jonger of ouder maar voel je je aangesproken? Neem gerust contact op!

Over Lisan

Mijn eigen persoonlijke proces is mijn grootste en continue lering. Al van jongs af aan voel ik een diep verlangen naar een oordeel-loos leven, waarin iedereen mag zijn wie hij of zij is. ‘Ergens’ heb ik me hier altijd mee verbonden gevoeld. Maar ik ken het om, bewust of onbewust, volledig gericht en aangepast te zijn op de ander. Het gevoel te hebben mijn uiterste best te moeten doen. Tijdens mijn studie en later werk, in de hulpverlening, merkte ik steeds meer op hoe dit me leeg en moe kon maken. Ik kwam weer in contact met het diepe innerlijk verlangen volledig mezelf te leven.

Mede door het volgen van verschillende cursussen gericht op energetisch lichaamswerk, het zelf ervaren van workshops en trainingen (o.a. bij Mirjam) en mezelf dagelijks innerlijk werk te gunnen, kwam dat proces de laatste jaren in een stroomversnelling.

In verbinding met mezelf voel ik me zacht en ontzettend krachtig in één. Ik voel het als roeping om uit te dragen wat ik zelf ervaar. Vanuit mijn oorsprong leven maakt me verliefd op het leven. Ik geloof erin dat het leven zo mag zijn. Iedere dag. Dit gun ik ook jou!

Mirjam den Boer

Over Mirjam

In mijn coaching & trainingen wijs ik de weg naar wie je diep van binnen bent. Mijn werkwijze is ontstaan uit de ommekeer naar mijzelf en academische achtergrond.

Na 14 jaar werken in de industrie, besloot ik mijn hart te volgen. Na de studie klinische-PsychoNeuroImmunologie (kPNI) voelde ik me rijk met de inzichten over hoe onze westerse leefstijl (stress, voeding en gedrag) onze gezondheid beïnvloedt. Als therapeut zag ik hoe simpele veranderingen in leefstijl grote verandering in energie en klachten kunnen geven. Toch was dat niet genoeg.

In beide rollen als manager en therapeut ervaarde ik dat het leven van ‘wie we moeten zijn’ in plaats van ‘wie we zijn’ onze echte energieverspiller en ziekmaker is.

Mijn drie kinderen wezen mij naar de kracht van liefde. Het opende mijn binnenwereld. Ik kon mijzelf gaan leven, de meest optimale vorm voor mijn gezondheid, relaties en vooral levenszin.

Het durven voelen en luisteren naar waar ik behoefte aan heb, heeft me toegang gegeven tot een leven waarin ik steeds meer floreer. Er is zoveel mogelijk als je durft te veranderen van binnenuit! 

Jezelf leven is de meest gezonde en liefdevolle manier van zijn.
Durf je weer 100% ja tegen jezelf te zeggen?