Over Mirjam

Mirjam den Boer

Even voorstellen

Mijn naam is Mirjam den Boer en ik ben het gezicht achter MiR Inner Work.
MiR staat voor ‘Mijn innerlijke Revolutie’.

Mijn werkwijze binnen MiR is ontstaan uit mijn innerlijke ommekeer naar mijzelf en al mijn levenslessen.

Ik studeerde Food Science aan de Landbouwuniversiteit Wageningen. Ik ontwierp vier jaar fabrieken en werkte tien jaar lang in Research & Development management bij Mars, voordat ik besloot echt mijn hart te volgen. Ik startte toen een studie over mens en gezondheid.

Ik ben altijd gefascineerd geweest door het ingenieuze functioneren van het menselijk lichaam. Nadat ik de master klinische-PsychoNeuroImmunologie (kPNI) had afgesloten voelde ik me rijk aan wetenschappelijke inzichten over hoe wij als mens uit balans raken door onze westerse leefstijl (stress, voeding en gedrag), ziek worden en het evenwicht kunnen herstellen.
Als therapeut bij Gezondheidscentrum Bunnik zag ik hoe simpele veranderingen in voeding, supplementen en leefstijl grote verandering in energie en klachten geven. Toch was dat niet genoeg.

Eerst als manager en later als therapeut zag ik dat het leven van ‘wie we moeten zijn’ in plaats van ‘wie we zijn’ onze echte energieverspiller of ziekmaker is. Een spiegel voor mijzelf.

Ik heb altijd goed kunnen voelen wat er in een ander omgaat. Dat was voor mij normaal. Maar wat ik niet realiseerde, was dat ik mijn eigen binnenwereld ‘links’ liet liggen. De wereld waar ik zelf ben.

Ik ben mijn drie kinderen eeuwig dankbaar voor de meest waardevolle inzichten die zij mij hebben gegeven om werkelijk mijzelf te gaan leven, de meest optimale vorm voor mijn gezondheid en levenszin. Het herkennen van hun liefde en de spiegel van mijn gedrag hebben mij de weg gewezen naar de kracht van mijn eigen liefde.

De groei van mijn zelfliefde heeft vele dichte deuren ontsloten in mijn innerlijke wereld. De ontmoeting met een tweelingziel heeft mijn essentie doen ontwaken en ervoor gezorgd dat ik intenser ben gaan voelen, gaan waarnemen en meer en meer mijzelf ben. Ik voel me steeds meer thuis in mijn lijf op aarde.

Mijn helder voelend en wetend vermogen is vergroot en ik ben de niet-zichtbare energetische wereld gaan waarnemen. Hierdoor kan ik je laten inzien hoe wij zelf creëren wat ons ‘overkomt’. En fijner, hoe we dus ook zelf onze situatie kunnen veranderen.

Ik ben alle cliënten dankbaar die op mijn pad zijn geweest. Zij hebben me laten ervaren hoe het fysiek durven ontvangen van je liefde, het je toe-eigenen van de aardse bronkracht en het volgen van je hart essentieel zijn om je gezondheid en passie voor het leven weer terug te krijgen.

Je manifesteert het leven waarvoor je hier bent.
Zelfs ziektes kunnen een ommekeer geven die we in de wetenschap niet verwachten. Mijn lieve broer Hans heeft me dat laten zien. Makkelijk? Nee. Maar zo de moeite waard.

Er is zoveel mogelijk als je durft te veranderen. Ik begeleid je graag!

Jezelf leven is de meest gezonde en liefdevolle manier van zijn.
Durf je weer 100% ja tegen jezelf te zeggen?