Masterclasses / Inspiratiesessies

Masterclasses / Inspiratiesessies

Voor verdieping van bewustzijn en keuzes maken voor jezelf

De huidige transformatie is een continue doorontwikkeling van energieën waarin wij in mogen meebewegen en expanderen.
In een masterclass word je bewust van hoe je kan afstemmen en keuzes maken om mee te groeien met de shift.
Tijdens de sessie is er ruimte voor vragen. Met oefeningen vergroot je je voelend bewustzijn en word je meer bewust van wie je bent.

Waarom keuzes?

De transformatie vraagt ons regelmatig keuzes te maken om onszelf op een dieper level toe te laten.
Ik hoor mensen wel eens zeggen: ‘Wanneer ben ik nou klaar?’ Er is geen eindstation op dit pad.

Het is al duidelijk dat de mensheid niet verder kan leven zoals we nu leven. Er zijn hogere krachten die ons leven momenteel beïnvloeden om ons voor te bereiden op de overgang naar een nieuwe toekomst. Deze transformatie zal ons helpen om de wegen te ontsluiten naar een ander bewustzijn, een andere vorm van energie en wijze van leven.

Oorspronkelijke Wijsheid & Energie

We zullen deuren mogen openen om ons op een andere manier te voeden met wijsheid, inspiratie en energie. Een leven in liefdevolle samenwerking met Moeder Aarde zal het aardse bestaan verduurzamen en paradijselijk maken. De vraag is, laten wij het toe?

De controle op onszelf, het inhouden en tegenhouden van onze kracht is normaal geworden. De vele problemen in de wereld leidt ons af van wat we hier echt komen doen.  Zorgen maken over of vechten tegen werkt tegen de transformatie in. Een lijf waarin de angst aan het stuur staat, loopt letterlijk dood op het pad naar de nieuwe wereld.

Open blijven fysiek met je lijf, met je hart naar jezelf, naar je eigen waarheid en je eigen gevoelens (hoe pijnlijk dan ook) en voor je unieke kracht die jij op aarde komt brengen is je opdracht. En meteen ook de enorme uitdaging!

Durf je te gaan luisteren naar je eigen waarheid. Je gevoel te volgen. Stoppen met conformeren aan je omgeving, maar zuiver te zijn naar jezelf.
Wil je hier stappen in maken, doe dan mee met de volgende Masterclass.

Jezelf leven is de meest gezonde en liefdevolle manier van zijn.
Durf je weer 100% ja tegen jezelf te zeggen?