Maria Magdalena Training

Stap in de kracht van je Vrouw ...en leef overal in vrijheid jezelf

Stap in de kracht van je Vrouw

….en leef overal in vrijheid jezelf.

In deze training stap je direct in je ‘vergeten’ krachten en voel je hoe fijn het leven is als je elke dag kiest écht samen met jezelf te zijn.

Hoe fijn zou je leven zijn als jij jezelf aantrekkelijk en bijzonder voelt? Je verlangen heerlijk vrij voelt stromen door je lijf? Je uit je vaste patronen stapt en gaat luisteren naar je échte behoeftes?

In je schuilt een krachtige wijze vrouw met een ongetemd verlangen. Zij is de toegang naar een paradijselijk leven. Hoe zou het zijn als je haar alle ruimte geeft om vrij te mogen leven?

We zijn vergeten hoe heerlijk we ons kunnen voelen.

De weg naar de vrouw hebben we afgesloten of vermijden we zelfs. Te bang voor onze werkelijke kracht. In plaats van voluit leven houden we ons in en richten we ons op wat anderen nodig hebben. Onze energie geven we weg en we voelen ons vermoeid en leeg. Dit mag veranderen!

De vrouw maakt ons wakker

De vrouw is nodig, voor onszelf, onze kinderen en een duurzaam leven op aarde. De mensheid loopt vast. Op vele vlakken zoeken we naar antwoorden, zoals gezondheid, energie, emoties, onze relatie met moeder natuur en onderlinge vormen van omgang.

De antwoorden zitten in ons. Ze zijn er al. Ze zijn bereikbaar als wij openen voor onze innerlijk wijsheid. Veel grootsere mogelijkheden en krachten openbaren zich wanneer we de vrouw en man in ons laten samensmelten. De vrouw is de bedding van de aardse vrouwelijke energie. Zij kan de mannelijke energie een thuis op aarde geven door de man in haar te laten opstaan. De eenwording van de man en vrouw is de toegang naar een nieuwe dimensie.

Het is tijd! We mogen opstaan, gaan leven wie we zijn en de ‘vergeten’ kracht de wereld in brengen.

De vrouw kan ons wakker maken. Zij kan de innerlijke revolutie opstarten die nodig is om de verandering te brengen in de mensheid die nu nodig is. Zij weet.

Heb je het gevoel dat…

Er zo veel meer potentie in je zit dan je nu leeft?

Je stagneert en verlangt naar een opening, een doorbraak?

Je weet wat anderen nodig hebben en je eigen behoeftes niet kent?

Je vastzit in oude angsten of patronen, ondanks veel ‘zelfwerk’?

Je worstelt met je energie, gezondheid en emoties?

Het fijne gevoel van een meditatie snel verliest in je gewone leven?

De verbinding mist in je relatie(s) en je alleen of afgesloten voelt?

Je gewoon weer blij met jezelf zou willen zijn?

Dat is logisch, je mist je aardse vrouwelijke kracht. En je bent niet alleen hierin. Zonder deze enorme aardse kracht voelt het leven als hard werken.

Zonder de Vrouw voelt het leven als ‘hard werken’

Zij is de ‘motor’ van ons leven. Zij kan je leven moeiteloos laten verlopen. Het is een collectieve programmering die je weerhoudt vanuit deze duurzame levenskracht vrijuit te creëren. Samen kunnen we dit doorbreken.

‘De kunst van het leven’ is terugkomen bij jezelf en daar mogen blijven

In deze training gaan we niet graven en spitten in jezelf. Je leert meteen HOE je in de kracht van de vrouw stapt en haar uitnodigt in je fysieke ruimte. De keuze om vanuit de kracht van liefde te leven is cruciaal. Dit gaat je leven van binnenuit veranderen. 

De kunst is om in het dagelijkse leven de vrouw te mogen en durven blijven zijn in iedere situatie. Ook als je omgeving je niet begrijpt of je anders vindt. Wij zijn gewend de echte vrouw in ons te verbergen en aan te passen aan de omgeving. Nu ga we van binnenuit luisteren naar wat we werkelijk verlangen.

Deze switch vraagt om oefening en herhaling om je eigen krachten te leren kennen en te vertrouwen. Jezelf zijn is geen trucje wat je jezelf even aanleert. In de live workshops gaan we aan de hand van concrete situaties uit je normale leven oefenen. Met simpele interactie oefeningen oefen je hoe je bij jezelf kan blijven en voor jezelf kan staan ongeacht je omgeving. 

De training biedt je een weg waarin je stappen gaat maken, iedere keer wordt de verbinding met jezelf sterker en durf je jezelf steeds duidelijker te laten zien in je omgeving. 

Intens genieten is je sleutel tot heelheid en een moeiteloos leven

Bewust de vrouw in je omarmen en van haar genieten is de sleutel naar een duurzaam en fijn leven.

De vrouw in je zet met haar magische vrouwelijke energie je binnenwereld weer in beweging. Zij zet je letterlijk aan. Gevoelens worden losgemaakt waarvan je niet wist dat je ze in je hebt. Je voelt wie je diep van binnen bent, waar jij zin in hebt en wat voor jou klopt. En haar intense levenslust laat je weer vlinders krijgen voor jezelf en je leven.

Je krijgt een andere binnenwereld, waar liefde en vertrouwen heerst. Je gaat alles anders waarnemen. Je voelt, beleeft en proeft anders. Het leven voelt lichter en intenser. Alles krijgt meer glans, mogelijkheden en kleur.

 

 

Waarom Maria Magdalena training?

‘Ik wacht op dat jullie mij aanroepen en mijn hulp toelaten om jullie te bevrijden van het vrouwelijk leed dat jullie dragen. Je hoeft het niet alleen te doen. Ontmoet mij door jezelf weer te ontmoeten!’

In de training openen we voor haar hulp.

Voel jij ook de urgentie?

Deze training past bij jou als jij verandering wil, je kracht wil eigen maken en het leven wil creëren waar je naar verlangt.

Na de training:

Voel je vlinders in je buik en durf je te genieten van jezelf ongeacht je omgeving

Ken je de toegang tot de krachten en potentie die jou bevrijden

Kan jij de vrouw belichamen die je echt bent!

Leef je vanuit je innerlijk verlangen en behoeftes, in plaats van ‘hoe het hoort’

Wil je de vrijheid en levenslust van je vrouw altijd voelen

Onderscheid je de energie van jou en een ander 

Vertrouw je op jezelf en voel je wat voor jou klopt

Kan je oude angsten en blokkades doorbreken met je vrouwelijke kracht.

Kan je de regie terugpakken nadat je jezelf verliest

Overstijg je je oude patronen met je prachtige kracht

Genieten je en ben je blij zijn met jezelf. Ieder dag weer!

De vrouw in je is een cadeau voor jezelf en de wereld om je heen.

Voel je dat je de vrouw in je wil gaan leven? Weer kunnen zijn wie je echt bent en kunnen genieten van het leven? Je bent van harte welkom!

Maria magdalena training

Stap in de kracht van je Vrouw …en leef overal in vrijheid jezelf

Combinatie van live & online workshops en ‘zelfwerk’ met online programma

 • 3 x live workshop vrijdag middag 13.30 uur – 17.30 uur
 • Data live workshops: op 7 okt – 4 nov – 2 dec 2022
 • 1x online individuele sessie à 1 uur
 • 3x online 1,5 – 2 uur sessie (data worden afgestemd met groep)
 • Toegang tot online programma: ‘De start van Innerlijk werk’ (ter waarde van 259 euro)
 • 695,- euro (incl. BTW) (kan in 3 termijnen betalen

Locatie Live workshops: ‘t Jagershuis, Landgoed Bleijendijk Sint Michielsgestelseweg 22, Vught
Maximaal 10 personen

Begeleiding door Mirjam den Boer

De ervaring van Mirjam

Door de ontmoeting met mijn tweelingziel ontwaakte de ‘verborgen’ vrouw in mij. Het startte mijn innerlijke revolutie. Ik was zo gewend om mijzelf in te houden en te richten op wat anderen nodig hebben. Nu voelde ik in mijn lijf een intens verlangen en diepe levenslust stromen van wie ik diep vanbinnen écht ben. Heerlijk en spannend tegelijkertijd.

De vrouwelijke energie opent een verlangen het leven intens te proeven, naar me toe te trekken en in me op te zuigen. Ik voel wie ik ben, waar ik zin in heb en wat voor mij klopt. Zij laat mij keuzes maken die eerlijk zijn naar mijzelf. Dit creëert een magische wereld met een ongekende innerlijke rust en een diep vertrouwen. Vanuit liefde neem ik nu mijzelf en mijn omgeving waar en creaties ontstaan moeiteloos vanuit mijn kern. Nu wijs ik anderen de weg naar hun magische wereld.

Mirjam den Boer

Over Mirjam

In mijn coaching & trainingen wijs ik de weg naar wie je diep van binnen bent. Mijn werkwijze is ontstaan uit de ommekeer naar mijzelf en academische achtergrond.

Na 14 jaar werken in de industrie, besloot ik mijn hart te volgen. Na de studie klinische-PsychoNeuroImmunologie (kPNI) voelde ik me rijk met de inzichten over hoe onze westerse leefstijl (stress, voeding en gedrag) onze gezondheid beïnvloedt. Als therapeut zag ik hoe simpele veranderingen in leefstijl grote verandering in energie en klachten kunnen geven. Toch was dat niet genoeg.

In beide rollen als manager en therapeut ervaarde ik dat het leven van ‘wie we moeten zijn’ in plaats van ‘wie we zijn’ onze echte energieverspiller en ziekmaker is.

Mijn drie kinderen wezen mij naar de kracht van liefde. Het opende mijn binnenwereld. Ik kon mijzelf gaan leven, de meest optimale vorm voor mijn gezondheid, relaties en vooral levenszin.

Het durven voelen en luisteren naar waar ik behoefte aan heb, heeft me toegang gegeven tot een leven waarin ik steeds meer floreer. Er is zoveel mogelijk als je durft te veranderen van binnenuit! 

Maria Magdalena Training

Stap in de kracht van je Vrouw …en leef overal in vrijheid jezelf

Combinatie van live & online workshops en ‘zelfwerk’ met online programma

 • 3 x live workshop vrijdag middag 13.30 uur – 17.30 uur
 • Data live workshops: op 7 okt – 4 nov – 2 dec 2022
 • 1x online individuele sessie à 1 uur
 • 3x online 1,5 – 2 uur sessie (data worden afgestemd met groep)
 • Toegang tot online programma: ‘De start van Innerlijk werk’ (ter waarde van 259 euro)
 • 695,- euro (incl. BTW) 

Locatie Live workshops: ‘t Jagershuis, Landgoed Bleijendijk Sint Michielsgestelseweg 22, Vught
Maximaal 10 personen

Begeleiding door Mirjam den Boer

Jezelf leven is de meest gezonde en liefdevolle manier van zijn.
Durf je weer 100% ja tegen jezelf te zeggen?