De Kracht van Liefde

Vermoeidheid en Ziekte? Wat kan je zelf doen?

… laat je verrassen door wat liefde kan

 

20 oktober 2023 – Mariakapel Rosmalen

Fijn dat je hier bent!

Fysieke klachten en ziekte zijn een teken dat er iets in je leven anders mag. Je lijf vraagt om je aandacht. Het kan je manier van leven niet ‘bijbenen’.

Hoe die verandering mag zijn? Dat is voor iedereen anders. Echter 1 ding is voor iedereen hetzelfde. Je lijf vraagt om meer levensenergie. De kracht die er al voor je is. Dat is een prachtig startpunt om mee te beginnen.

Vanuit daar ga je weer voelen wat jij nodig hebt. Je lijf weet het.

Gezondheid begint bij openen om te kunnen ontvangen. Jezelf toestaan om alle kracht die er voor je is ook te mogen toe-eigenen.

De Kracht van Liefde speelt hierin de sleutelrol.

Hoe? Kom dat ervaren in deze interactieve middag.

Wij zijn vergeten hoe krachtig we zijn.

 

Wat brengt de avond je?

Ervaren wat jij zelf kan doen om je krachtig en fijn te voelen, ongeacht je situatie.

Inzicht in hoe liefde invloed heeft op onze gezondheid. Gezien vanuit de wetenschappelijke & energetische wereld.

Ervaren hoe je fysiek kan openen voor je levensenergie.

Een totaal andere kijk op wie je bent en wat je kan.

Weer je diepe vertrouwen voelen in jezelf.

Van binnenuit kunnen voelen wat je nodig hebt.

Blij zijn met wie je bent.

De magie in je leven durven verwelkomen.

Overheerst je gezondheid je leven? Zoek jij naar mogelijkheden wat jij kan doen om jezelf te helpen in je situatie? En wil je voelen dat jij zelf de eigenaar bent van je lichaam?

De regie terug nemen over je energie en je gevoelens doe je van binnenuit. Door echt fysiek aanwezig te zijn in je lijf, kan je weer de regie terugnemen over je energie en daarmee je vitaliteit. 

Alles kan veranderen als je jezelf toestaat je eigen fysieke ruimte te belichamen. Je voelt weer wie je bent en wat jij nodig hebt. Het opent een nieuwe wereld van mogelijkheden.

Laat je dan verrassen en ervaar de rijkdom die in je verborgen zit. Wij zijn unieke wezens en tot zoveel meer in staat dan we denken.

 Liefde geeft je de regie terug over je gevoelens en energie 

Deze interactieve lezing / belevenis vindt plaats in de Mariakapel van Landgoed Coudewater. We zullen samen op deze bijzondere krachtplek de kracht in onszelf weer gaan ontdekken. 

Tijdens deze avond zal ik je meenemen in hoe je de kracht van Liefde kan inzetten om weer de eigenaar van je lichaam te worden. Wij kunnen van binnenuit de regie terugnemen over onze gevoelens en energie.  Het is een weg die alleen voelend kan ervaren worden. Naast uitleg zullen we ook oefeningen doen om onze binnenwereld weer  te openen voor onszelf. Het maakt je zelfhelend vermogen bereikbaar. Een start van een nieuw begin. 

Manon van Hoof zal je meenemen in een genezingsverhaal, waar vele facetten worden benoemd waar wij allen van profijt kunnen hebben op ons pad in gezondheid en een fijn leven.

Ben je nieuwsgierig? We verwelkomen je graag.

Verwonder je over je ‘vergeten’ innerlijke kracht,

de toegang tot ongekende mogelijkheden.

De Kracht van Liefde

Ziekte? Wat kan je doen?

Laat je verrassen door wat Liefde kan

Data: Vrijdag 20 oktober 2023

Locatie: Mariakapel Landgoed Coudewater, Rosmalen (5 min van Den Bosch) Peter de Gorterstraat 1f, 5248 NS Rosmalen

Tijden:  19.00 – 21.00 uur. (inloop 18.45 uur)

Drinken: Er is thee en een versnapering. 

Kosten: 44,- euro (incl. BTW).    Wil je samen komen?   66,- euro (incl. BTW) voor 2 tickets. 

Begeleiding:  Mirjam den Boer  m.m.v Manon van Hoof

 

* Voor vragen, e-mail naar info@mir-innerwork.nl ovv ‘Ziekte? Wat kan ik zelf doen?’

* Na aanmelding is restitutie van het cursusgeld bij tussentijdse of laat gemelde afwezigheid helaas niet mogelijk. Tot uiterlijk 30 september 2023 zijn je annuleringskosten 15 euro administratie kosten gerekend. Daarna is restitutie niet mogelijk.

 

Over Mirjam

In mijn coaching & trainingen wijs ik de weg naar wie je diep van binnen bent. Mijn werkwijze is ontstaan uit de ommekeer naar mijzelf en academische achtergrond.

Na 14 jaar werken in de industrie, besloot ik mijn hart te volgen. Na de studie klinische-PsychoNeuroImmunologie (kPNI) voelde ik me rijk met de inzichten over hoe onze westerse leefstijl (stress, voeding en gedrag) onze gezondheid beïnvloedt. Als therapeut zag ik hoe simpele veranderingen in leefstijl grote verandering in energie en klachten kunnen geven. Toch was dat niet genoeg.

In beide rollen als manager en therapeut ervaarde ik dat het leven van ‘wie we moeten zijn’ in plaats van ‘wie we zijn’ onze echte energieverspiller en ziekmaker is.

Mijn drie kinderen wezen mij naar de kracht van liefde. Het opende mijn binnenwereld. Ik kon mijzelf gaan leven, de meest optimale vorm voor mijn gezondheid, relaties en vooral levenszin.

Het durven voelen en luisteren naar waar ik behoefte aan heb, heeft me toegang gegeven tot een leven waarin ik steeds meer floreer. Er is oneindig veel mogelijk als je durft te veranderen van binnenuit! Het brengt de wonderen terug in je leven.

 

Over Manon van Hoof

Voor deze avond heb ik Manon van Hoof uitgenodigd om haar bijdrage te leveren in energie én voor het delen van haar ervaringen rondom het genezingsproces van haar dochter. Een inspirerend verhaal over het leven van hoop en vertrouwen, over het leven van angst versus liefde en de impact daarvan op je lijf, op ieders lichaam en dat van omringende systemen. 

 

Jezelf leven is de meest gezonde en liefdevolle manier van zijn.
Durf je weer 100% ja tegen jezelf te zeggen?

Gratis 3-daagse inspiratiecursus
3 tips voor ziekte, wat kan jezelf doen?

Je ontvangt 3 dagen achter elkaar een e-mail die je toegang geeft tot video’s die je een andere kijk geven op je gezondheid en wat jij kan doen om jezelf te helpen.

Laat je verrassen en ontdek een wereld aan ongekende mogelijkheden.
Wij mogen zelf de deur opendoen voor de ‘vergeten’ levensenergie.