De Kracht van Liefde

Ziekte? Wat kan je zelf doen?

… laat je verrassen door wat liefde kan 

 

24 juni 2023 – Mariakapel Rosmalen

Voel je dat je gezondheid je beperkt? Mis je je energie? Wil je weer vertrouwen voelen en blij zijn met wie je bent? Dan is dit iets voor jou.

In je ligt een prachtige kracht verborgen. Een levensenergie die je weer laat voelen dat je leeft, je weer aanschakelt en je cellen kan voeden met de energie die je nodig hebt. Het is er al. Het wacht op je.

Het is onze angst die de deur heeft dichtgedaan. Ons afsluit voor de ongekende mogelijkheden die de levensenergie ons kan brengen. Het is de kracht van Liefde die je lichaam weer kan openen om te ontvangen.

Hoe? Kom dat ervaren in deze interactieve middag.

Wij zijn vergeten hoe krachtig we zijn.

 

Wat brengt de middag je?

Ervaren wat jij zelf kan doen om je krachtig en fijn te voelen, ongeacht je situatie.

Inzicht in hoe liefde invloed heeft op onze gezondheid. Gezien vanuit de wetenschappelijke & energetische wereld.

Ervaren hoe je fysiek kan openen voor je levensenergie.

Een totaal andere kijk op wie je bent en wat je kan.

Weer je diepe vertrouwen voelen in jezelf.

Van binnenuit kunnen voelen wat je nodig hebt.

Blij zijn met wie je bent.

De magie in je leven durven verwelkomen.

Overheerst je gezondheid je leven? Zoek jij naar mogelijkheden wat jij kan doen om jezelf te helpen in je situatie? En wil je voelen dat jij zelf de eigenaar bent van je lichaam?

Fysieke klachten zijn een signaal van je lichaam dat vraagt om verandering van hoe jij in je leven staat. Voor ieder mens is het een eigen zoektocht, echter in de kern is er maar een simpel antwoord: je lijf vraagt aan je om weer jezelf te gaan leven.

Onbewust houden we onze unieke zelf gevangen. Alles kan veranderen als je jezelf toestaat je eigen fysieke ruimte te belichamen. Je komt letterlijk thuis in jezelf en voelt wie je bent en wat jij nodig hebt. Het opent een nieuwe wereld van mogelijkheden.

Laat je dan verrassen en ervaar de rijkdom die in je verborgen zit. Wij zijn unieke wezens en tot zoveel meer in staat dan we denken.

 Liefde geeft je de regie terug over je gevoelens en energie 

Deze interactieve lezing / belevenis vindt plaats in de Mariakapel van Landgoed Coudewater. We zullen samen op deze bijzondere krachtplek de kracht in onszelf weer gaan ontdekken.

Tijdens deze middag zal ik je meenemen in hoe jij letterlijk weer de eigenaar van je lichaam wordt. Wij kunnen van binnenuit de regie terugnemen over onze gevoelens en energie. Dit vraagt echt aanwezig te zijn in je lijf.  Van binnenuit kan jij voelen wat je wil, wat je nodig hebt en hoe je je energie voor jezelf kan behouden. Dus naast uitleg zullen we ook oefeningen doen om je binnenwereld weer  te openen voor jezelf. Een start van een nieuw begin. 

Het openen van je binnenwereld, maakt je zelfhelend vermogen voor jou bereikbaar.  

Ben je nieuwsgierig? We verwelkomen je graag.

Verwonder je over je ‘vergeten’ innerlijke kracht,

de toegang tot ongekende mogelijkheden.

De Kracht van Liefde

Ziekte? Wat kan je doen?

Laat je verrassen door wat Liefde kan

(Data: Zaterdag 24 juni 2023

Locatie: Mariakapel Landgoed Coudewater, Rosmalen (5 min van Den Bosch) Peter de Gorterstraat 1f, 5248 NS Rosmalen

Tijden:  14.00 – 17.00 uur. (inloop 13.45 uur)

Drinken: Er is thee en een versnapering. 

Kosten: 44,- euro (incl. BTW).    Wil je samen komen?   66,- euro (incl. BTW) voor 2 tickets. 

Begeleiding:  Mirjam den Boer  m.m.v Manon van Hoof

 

* Voor vragen, e-mail naar info@mir-innerwork.nl ovv ‘Ziekte? Wat kan ik zelf doen?’

* Na aanmelding is restitutie van het cursusgeld bij tussentijdse of laat gemelde afwezigheid helaas niet mogelijk. Tot uiterlijk 31 mei 2023 zijn je annuleringskosten 15 euro administratie kosten gerekend. Daarna is restitutie niet mogelijk.

 

Over Mirjam

In mijn coaching & trainingen wijs ik de weg naar wie je diep van binnen bent. Mijn werkwijze is ontstaan uit de ommekeer naar mijzelf en academische achtergrond.

Na 14 jaar werken in de industrie, besloot ik mijn hart te volgen. Na de studie klinische-PsychoNeuroImmunologie (kPNI) voelde ik me rijk met de inzichten over hoe onze westerse leefstijl (stress, voeding en gedrag) onze gezondheid beïnvloedt. Als therapeut zag ik hoe simpele veranderingen in leefstijl grote verandering in energie en klachten kunnen geven. Toch was dat niet genoeg.

In beide rollen als manager en therapeut ervaarde ik dat het leven van ‘wie we moeten zijn’ in plaats van ‘wie we zijn’ onze echte energieverspiller en ziekmaker is.

Mijn drie kinderen wezen mij naar de kracht van liefde. Het opende mijn binnenwereld. Ik kon mijzelf gaan leven, de meest optimale vorm voor mijn gezondheid, relaties en vooral levenszin.

Het durven voelen en luisteren naar waar ik behoefte aan heb, heeft me toegang gegeven tot een leven waarin ik steeds meer floreer. Er is oneindig veel mogelijk als je durft te veranderen van binnenuit! Het brengt de wonderen terug in je leven.

 

Over Manon van Hoof

Voor deze middag heb ik Manon van Hoof uitgenodigd om haar bijdrage te leveren in energie én voor het delen van haar ervaringen rondom het genezingsproces van haar dochter. Een inspirerend verhaal over het leven van hoop en vertrouwen, over het leven van angst versus liefde en de impact daarvan op je lijf, op ieders lichaam en dat van omringende systemen. 

 

Jezelf leven is de meest gezonde en liefdevolle manier van zijn.
Durf je weer 100% ja tegen jezelf te zeggen?

Gratis 3-daagse inspiratiecursus
3 tips voor ziekte, wat kan jezelf doen?

Je ontvangt 3 dagen achter elkaar een e-mail die je toegang geeft tot video’s die je een andere kijk geven op je gezondheid en wat jij kan doen om jezelf te helpen.

Laat je verrassen en ontdek een wereld aan ongekende mogelijkheden.
Wij mogen zelf de deur opendoen voor de ‘vergeten’ levensenergie.