7-daagse Mini Training

Maak je leven jouw Feestdagen

 Maak je leven jouw Feestdagen

Van Eenzaam… naar Genieten.

Na  7 dagen kiezen je innerlijke rijkdom in je binnenwereld ruimte te geven, herinner je je hoe fijn en moeiteloos je leven kan zijn.

Wil je weer kunnen genieten van jezelf? Je blij voelen, en de levenslust weer door je heen voelen stromen? Dan is deze mini training  misschien iets voor jou.

Voel je dat je het anders wil? Niet die eenzame gevoelens, maar het zelf kunnen omzetten naar je weer fijn voelen. Niet al die onzekerheden, maar je basis vertrouwen open. Zelf je zorgen kunnen laten verdwijnen en ruimte maken voor je passie. Geen twijfels maar voelen wat jij wil en wat voor jou klopt.

Wij kunnen ons eigen leven een feest maken!

Wij hebben een immense creatiekracht, waarmee het leven moeiteloos kan zijn. Toch houden wij onze oneindige kracht verborgen, omdat we niet leven wie we werkelijk zijn. Als wij van binnenuit ruimte geven aan wie wij werkelijk zijn, ontvouwt het leven van onze stoutste dromen.

Het is dichterbij dan je denkt.

In deze training ga je voelen wat er in jou geleefd wil worden.

Het cadeau zit in ons

In deze mini training ontdek je het licht in je, open je wie je diep van binnen bent, voel je hoe bijzonder je bent, geniet je van je innerlijke rijkdom en ervaar je hoe jij je binnenwereld kan vullen met wie jij bent. Vanbinnenuit voel je dat het anders kan. Je bent zelf je eigenliefde en je unieke kracht waard. Alles wat je nodig hebt zit in je.

Het is geen spitten of een zoektocht in jezelf, maar ruimte geven aan wat er in je geleefd wil worden en er overvloedig aanwezig mag zijn.

Een cadeau aan jezelf. Je zal je verwonderen over hoe fijn het met jezelf is. De basis vanwaaruit ons leven moeiteloos kan ontstaan, het innerlijk vertrouwen onze bedding is in alles wat we doen. Vanuit hier kunnen we soepel in ons leven bewegen. Licht, vrij en dansend op het vuur dat in ons brand. Het cadeau zit in ons.

Hoe open je jouw feest?

Intens genieten is de sleutel naar een paradijselijk leven. Hoe?

In deze 7 daagse training neem ik je mee en wijs ik je de  weg in jouw binnenwereld naar jouw vergeten creatiekrachten. Ik laat je ervaren hoe je jezelf kan openen en hoe jouw innerlijke man & vrouw samen jouw leven een feest kunnen maken.

Zij samen openen het creatieveld waarin we onbevangen en voluit mogen manifesteren. Daar begint de magie in het leven.

Een feest in jezelf, is een cadeau aan jezelf, je relaties, je werk maar vooral je gezondheid van je fysieke lijf.

 

De mini training brengt je…

Puur genieten van binnenuit.

De vrouwelijke energie terugbrengen in je leven, mogen genieten van je innerlijke plezier en levenslust

Bewustwording van je fysieke beperkingen en groei door jouw aandacht. Jij kan bepalen wat je ruimte geeft.

Ontdekken van de rijkdom en vrijheid in jezelf.

Je mannelijke energie ontmoeten.

Zin om samen met jezelf te leven en ruimte in nemen voor wie jij écht bent.

Vervulling en blijdschap in je!

En dit alles doen we zonder hard te werken. Dit gaan we doen door te genieten, te openen, te ontspannen en te ontdekken, zonder verwachtingen, maar nieuwsgierig naar alles wat er mag openbaren.

 

‘De kunst van het leven’ is terugkomen in jezelf en daar in verwondering mogen genieten

Programma

  • 3 x Online Zoom groep sessie op:  Maandag 23 jan, donderdag 26 jan en zondag 29 jan 2023
  • Kan je er niet live bij zijn? Geen probleem, er komt een replay
  • Tijd Zoom sessies: 20.00 – 21.30 uur
  • 7 dagen lang krijg je iedere dag per e-mail, een video, opdracht of begeleiding om het feest in je nog meer te laten bruisen.
  • Tijdens de zoom sessies kan je je vragen stellen

Genieten van wie je bent is de sleutel naar je innerlijke rijkdom.

Herken jij jezelf…

Heb jij behoefte aan een fijne tijd met jezelf gedurende de drukke feestdagen?

Ben je toe aan duurzame verandering en wil je in 2023 leven vanuit je kracht en innerlijke wijsheid?

Voel je dat je behoefte hebt je te ‘reconnecten’ met wie je bent, je verlangens en je plezier?

Laat dan jezelf onderdompelen in jouw bad van liefde en je overstelpen met al je cadeaus die je in je hebt. Je zal verwonderd zijn over hoe fijn het is met jezelf .

Het zal je een volledige andere kijk geven op wat jouw agenda voor 2023 mag zijn.

Deze dagen geef je je innerlijke rijkdom cadeau aan jezelf en daarmee aan de wereld om je heen.

7-daagse mini training

Maak je leven jouw Feestdagen

Data:

Maandag 23 januari –  zondag 29 jan 2023

Tijden: Zoom sessies 20.00 u – 21.30 u op:  maandag 23 jan, donderdag 26 jan en zondag 29 jan 2023 – iedere dag ontvang je vroeg in de ochtend een bericht met een opdracht, video of begeleiding.

Kosten: 77,- euro incl. BTW

Begeleiding door Mirjam den Boer

De ervaring van Mirjam

Door de ontmoeting met mijn tweelingziel ontwaakte de ‘verborgen’ vrouw in mij. Het startte mijn innerlijke revolutie. Ik was zo gewend om mijzelf in te houden en te richten op wat anderen nodig hebben. Nu voelde ik in mijn lijf een intens verlangen en diepe levenslust stromen van wie ik diep vanbinnen écht ben. Heerlijk en spannend tegelijkertijd.

De vrouwelijke energie opent een verlangen het leven intens te proeven, naar me toe te trekken en in me op te zuigen. Ik voel wie ik ben, waar ik zin in heb en wat voor mij klopt. Zij laat mij keuzes maken die eerlijk zijn naar mijzelf. Dit creëert een magische wereld met een ongekende innerlijke rust en een diep vertrouwen. Vanuit liefde neem ik nu mijzelf en mijn omgeving waar en creaties ontstaan moeiteloos vanuit mijn kern. Nu wijs ik anderen de weg naar hun magische wereld.

Mirjam den Boer

Over Mirjam

In mijn coaching & trainingen wijs ik de weg naar wie je diep van binnen bent. Mijn werkwijze is ontstaan uit de ommekeer naar mijzelf en academische achtergrond.

Na 14 jaar werken in de industrie, besloot ik mijn hart te volgen. Na de studie klinische-PsychoNeuroImmunologie (kPNI) voelde ik me rijk met de inzichten over hoe onze westerse leefstijl (stress, voeding en gedrag) onze gezondheid beïnvloedt. Als therapeut zag ik hoe simpele veranderingen in leefstijl grote verandering in energie en klachten kunnen geven. Toch was dat niet genoeg.

In beide rollen als manager en therapeut ervaarde ik dat het leven van ‘wie we moeten zijn’ in plaats van ‘wie we zijn’ onze echte energieverspiller en ziekmaker is.

Mijn drie kinderen wezen mij naar de kracht van liefde. Het opende mijn binnenwereld. Ik kon mijzelf gaan leven, de meest optimale vorm voor mijn gezondheid, relaties en vooral levenszin.

Het durven voelen en luisteren naar waar ik behoefte aan heb, heeft me toegang gegeven tot een leven waarin ik steeds meer floreer. Er is zoveel mogelijk als je durft te veranderen van binnenuit! 

Jezelf leven is de meest gezonde en liefdevolle manier van zijn.
Durf je weer 100% ja tegen jezelf te zeggen?