Groei workshop

Moeiteloos manifesteren waar je naar verlangt

Groei workshop

Moeiteloos manifesteren waar je naar verlangt door de balans tussen de man en vrouw in je

Laat je verrassen door de ‘vergeten’ immense mogelijkheden van hun samenspel.

Deze dag ga je weer voelen hoe liefdevol, krachtig en moeiteloos het leven kan zijn als je elke dag kiest je vrouw en man toe te laten.

Hoe fijn zou je leven zijn als jij jezelf aantrekkelijk en bijzonder voelt? Je verlangen heerlijk vrij voelt stromen door je lijf? Je uit je vaste patronen stapt en gaat luisteren naar je échte behoeftes?

In je schuilt een krachtige wijze vrouw met een ongetemd verlangen. Zij is de toegang naar een paradijselijk leven. Hoe zou het zijn als je haar alle ruimte geeft om vrij te mogen leven?

We zijn vergeten hoe heerlijk we ons kunnen voelen.

De weg naar de vrouw hebben we afgesloten of vermijden we zelfs. Te bang voor onze werkelijke kracht. In plaats van voluit leven houden we ons in en richten we ons op wat anderen nodig hebben. Onze energie geven we weg en we voelen ons vermoeid en leeg. Dit mag veranderen!

Samenwerken met onze ‘vergeten’ krachten

De vrouw is nodig, voor onszelf, onze kinderen en een duurzaam leven op aarde. De mensheid loopt vast. Op vele vlakken zoeken we naar antwoorden, zoals gezondheid, energie, emoties, onze relatie met moeder natuur en onderlinge vormen van omgang.

De antwoorden zitten in ons. Ze zijn er al. Ze zijn bereikbaar als wij openen voor onze innerlijk wijsheid. Veel grootsere mogelijkheden en krachten openbaren zich wanneer we de vrouw en man in ons laten samensmelten. De vrouw is de bedding van de aardse vrouwelijke energie. Zij kan de mannelijke energie een thuis op aarde geven door de man in haar te laten opstaan. De eenwording van de man en vrouw is de toegang naar een nieuwe dimensie.

Het is tijd! We mogen opstaan, gaan leven wie we zijn en de ‘vergeten’ kracht de wereld in brengen.

De vrouw kan ons wakker maken. Zij kan de innerlijke revolutie opstarten die nodig is om de verandering te brengen in de mensheid die nu nodig is. Zij weet.

MiR Inner Work

Heb je het gevoel dat…

Je ’te’ zichtbaar of ’te veel’ bent in je vrouwelijke kracht?

Je je potentie  dieper wilt openen, ontdekken en kunnen inzetten in je leven?

Je opnieuw stagneert en je toe bent aan een nieuwe doorbraak?

Je veel moe bent of de dagen soms zwaar aanvoelen?

Meer met anderen bezig bent dan met jezelf? En het niet lukt om te luisteren naar je eigen behoeftes?

Je weer worstelt met je energie, gezondheid en emoties?

Je weer oude angsten of patronen tegenkomt?

Overloopt van ideeen maar ze nauwelijks  manifesteert? Het je zelfs onrustig maakt? Ik leef niet wat ik zou kunnen leven.

Je de blijheid en levenslust in jezelf mist?

Herken je je hierin, dan ben je toe aan een groeistap! Kom dan meedoen met de groeiworkshop . We zitten op een weg waarin we continu mogen groeien en bewuster mogen worden van wie wij als mens zijn, wat onze mogelijkheden zijn, en dat ook echt manifesteren in het leven. Dit laatste is een uitdaging omdat niet iedereen in je omgeving je begrijpt. Maar juist zelf die stappen zetten laat jouw omgeving vanzelf inzien als jij voorleeft wat er kan.

Je mag de vrouw en de man in jezelf weer in eenheid brengen. Samen zijn zij de toegang tot je potentiele krachten. Zonder hun samenspel voelt het leven als hard werken.

Zonder balans tussen de man en vrouw voelt het leven als ‘hard werken’

De vrouw in ons leven  is de ‘motor’ van ons leven. Haar aardse vrouwelijke energie kan je leven moeiteloos laten verlopen. Zij heeft de innerlijke man nodig om te kunnen blijven staan. Het is onze collectieve programmering die ons weerhoudt vanuit deze duurzame levenskracht vrijuit te creëren. Samen kunnen we dit doorbreken.

Genieten van je Vrouw is je sleutel

Bewust haar omarmen en van haar genieten is de sleutel naar een duurzaam en fijn leven. De vrouw in je zet met haar magische vrouwelijke energie je binnenwereld weer in beweging. Zij zet je letterlijk aan. Gevoelens worden losgemaakt waarvan je niet wist dat je ze in je hebt. Je voelt wie je diep van binnen bent, waar jij zin in hebt en wat voor jou klopt. Ze is je innerlijke weten en wijsheid.

Zij brengt je in een andere wereld, waar je alles anders gaat waarnemen. Je voelt, beleeft en proeft anders. Het leven voelt lichter en intenser. Alles krijgt meer glans, mogelijkheden en kleur. En haar intense levenslust laat je weer vlinders voelen voor jezelf en je leven.

De eenheid met de mannelijke energie kanaliseert de kracht van de vrouw. Het is alsof ze samen meer richting geven aan je leven en duidelijkheid geven aan je missie op aarde.

Je leven verloopt moeiteloos naarmate je intenser kan genieten van jezelf.

Voel jij ook de urgentie?

Voel je ook de urgentie? Wil je de zuivere vrouwelijke en mannelijke energie in je laten versmelten en het leven creëren waar je naar verlangt? Kom dan meedoen met deze groeiworkshop

Je gaat…

Je wereld durven leven door de eenheid van de man en vrouw in je te herstellen. Je ontdekt wie je écht bent.

Voelen dat je meer richting en duidelijkheid krijgt over wat jij brengt op aarde. 

Verwonderd zijn over de invloed van je ‘vergeten’ kracht op jou en anderen.

Sterker vertrouwen op jezelf en voelen wat voor jou klopt

Oefenen om in je eigen kracht te blijven in situaties.

Leren oude angsten en blokkades te doorbreken met behulp van de vrouwelijke kracht.

Ervaren hoe je de man en vrouw samen kan brengen in je

Vooral genieten en blij zijn met jezelf!

Het zuivere samenspel van je vrouw en man  manifesteert het leven waar je hier voor bent

Voel je dat je toe bent om een nieuwe groeistap te maken? De vrouw in je de bedding wil laten zijn voor leven? Weer de man in je kunnen ontvangen en kunnen  genieten van wie je bent? Je bent van harte welkom!

Groei workshop

De man en vrouw in je laten manifesteren

Vrijdag 21 oktober 2022
09.45 – 17.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur)
€ 149,- incl. btw
Locatie: ‘t Jagershuis, Landgoed Bleijendijk Sint Michielsgestelseweg 22, Vught
Maximaal 14 personen
Inbegrepen: Koffie, thee, tussendoortjes, noten en fruit.
Voor de lunch is er soep (neem zelf verder lunch mee)
Begeleiding door Mirjam den Boer en Lisan Kerkhof

De ervaring van Mirjam

Door de ontmoeting met mijn tweelingziel ontwaakte de ‘verborgen’ vrouw in mij. Het startte mijn innerlijke revolutie. Ik was zo gewend om mijzelf in te houden en te richten op wat anderen nodig hebben. Nu voelde ik in mijn lijf een intens verlangen en diepe levenslust stromen van wie ik diep vanbinnen écht ben. Heerlijk en spannend tegelijkertijd.

De vrouwelijke energie opent een verlangen het leven intens te proeven, naar me toe te trekken en in me op te zuigen. Ik voel wie ik ben, waar ik zin in heb en wat voor mij klopt. Zij laat mij keuzes maken die eerlijk zijn naar mijzelf. Dit creëert een magische wereld met een ongekende innerlijke rust en een diep vertrouwen. Vanuit liefde neem ik nu mijzelf en mijn omgeving waar en creaties ontstaan moeiteloos vanuit mijn kern. Nu wijs ik anderen de weg naar hun magische wereld.

De ervaring van Lisan

Zuivere, vrouwelijke energie brengt mij een sterk gevoel van onafhankelijkheid en zelfliefde. Als ik volledig in contact met mijn vrouwelijke energie sta, voel ik me vrij, speels, sensueel en open. Ik kan me verwonderen. Mijn energie kan vrij door me heen stromen, ik toon me vanuit eigenheid, en creeer wat daarmee als vanzelf wat er op dat moment mag gebeuren. Overstijgend daaraan, is het gevoel dat alles er mag zijn. Ik mag zijn wie ik ben en mag voelen wat ik voel, zonder oordeel.

In liefde gedragen vrouwelijke energie is prachtig. Er schuilt ontzettend veel innerlijke wijsheid in. We dragen deze allemaal in ons en kunnen hier opnieuw verbinding meemaken. En vanuit pure en zuivere liefde voor jezelf, kan contact met de ander weer écht vreugdevol zijn. Geen energielek, maar een continue stroming. Hoe fijn is dat! 

Mirjam den Boer

Over Mirjam

In mijn coaching & trainingen wijs ik de weg naar wie je diep van binnen bent. Mijn werkwijze is ontstaan uit de ommekeer naar mijzelf en academische achtergrond.

Na 14 jaar werken in de industrie, besloot ik mijn hart te volgen. Na de studie klinische-PsychoNeuroImmunologie (kPNI) voelde ik me rijk met de inzichten over hoe onze westerse leefstijl (stress, voeding en gedrag) onze gezondheid beïnvloedt. Als therapeut zag ik hoe simpele veranderingen in leefstijl grote verandering in energie en klachten kunnen geven. Toch was dat niet genoeg.

In beide rollen als manager en therapeut ervaarde ik dat het leven van ‘wie we moeten zijn’ in plaats van ‘wie we zijn’ onze echte energieverspiller en ziekmaker is.

Mijn drie kinderen wezen mij naar de kracht van liefde. Het opende mijn binnenwereld. Ik kon mijzelf gaan leven, de meest optimale vorm voor mijn gezondheid, relaties en vooral levenszin.

Het durven voelen en luisteren naar waar ik behoefte aan heb, heeft me toegang gegeven tot een leven waarin ik steeds meer floreer. Er is zoveel mogelijk als je durft te veranderen van binnenuit! 

Over Lisan

Mijn eigen persoonlijke proces is mijn grootste en continue lering. Al van jongs af aan voel ik een diep verlangen naar een oordeel-loos leven, waarin iedereen mag zijn wie hij of zij is. ‘Ergens’ heb ik me hier altijd mee verbonden gevoeld. Maar ik ken het om, bewust of onbewust, volledig gericht en aangepast te zijn op de ander. Het gevoel te hebben mijn uiterste best te moeten doen. Tijdens mijn studie en later werk, in de hulpverlening, merkte ik steeds meer op hoe dit me leeg en moe kon maken. Ik kwam weer in contact met het diepe innerlijk verlangen volledig mezelf te leven.

Mede door het volgen van verschillende cursussen gericht op energetisch lichaamswerk, het zelf ervaren van workshops en trainingen (o.a. bij Mirjam) en mezelf dagelijks innerlijk werk te gunnen, kwam dat proces de laatste jaren in een stroomversnelling.

In verbinding met mezelf voel ik me zacht en ontzettend krachtig in één. Ik voel het als roeping om uit te dragen wat ik zelf ervaar. Vanuit mijn oorsprong leven maakt me verliefd op het leven. Ik geloof erin dat het leven zo mag zijn. Iedere dag. Dit gun ik ook jou!

Groei workshop

De man en vrouw in je samen laten manifesteren

Vrijdag 21 oktober 2022
09.45 – 17.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur)
€ 149,- incl. btw
Locatie: ‘t Jagershuis, Landgoed Bleijendijk Sint Michielsgestelseweg 22, Vught
Maximaal 14 personen
Inbegrepen: Koffie, thee, tussendoortjes, noten en fruit.
Voor de lunch is er soep (neem zelf verder lunch mee)
Begeleiding door Mirjam den Boer en Lisan Kerkhof

Jezelf leven is de meest gezonde en liefdevolle manier van zijn.
Durf je weer 100% ja tegen jezelf te zeggen?

Gratis 3-daagse inspiratiecursus
3 tips voor ziekte, wat kan jezelf doen?

Je ontvangt 3 dagen achter elkaar een e-mail die je toegang geeft tot video’s die je een andere kijk geven op je gezondheid en wat jij kan doen om jezelf te helpen.

Laat je verrassen en ontdek een wereld aan ongekende mogelijkheden.
Wij mogen zelf de deur opendoen voor de ‘vergeten’ levensenergie.