Groei workshop

Leef jezelf door belichaming van je ziel

 

De fysieke thuiskomst van de Ziel bevrijdt de mens:

we mogen weer zijn wie we zijn

 

Er is een nieuwe transitie aan de gang. De ziel wil in ons een thuis op aarde krijgen. In ons fysieke lijf, in iedere cel, wil de ziel ontvangen worden.

Dit kan gepaard gaan met veel onrust. Wij hebben ooit besloten het enorme licht en de liefde van de ziel buiten te sluiten. Uit veiligheid. Bijvoorbeeld om niet anders te zijn, niet op te vallen.

Je ziel vraagt nu je volle toewijding, liefde en aandacht. Alleen jij kan de keuze maken echt te openen voor je innerlijke licht en liefde. Weer voluit te mogen stralen.

Herken jij ook deze transitie in jezelf? Misschien voel je jezelf vastlopen, heb je t gevoel dat je niet goed bij jezelf kan blijven en lijk je in een impasse te zitten? Of voel je je fysiek moe, gespannen of verstrakt? Je krijgt weer die oude kwaaltjes. Of voel je dat je het oude wil vasthouden, terwijl je weet dat er het niet klopt?

De ziel heeft jou nodig om samen hier op aarde te kunnen zijn. Het oude zielsverleden kan NU geheeld worden met je aardse kracht. De toegang tot de bevrijding van de mens! We mogen weer zijn wie we zijn.

 

De magie van de ziel 

De ziel is los van je lichaam als een entiteit. Klinkt vreemd. Zie je ziel als een stuk van jezelf wat je fysiek ergens ‘buitenspel’ hebt gezet. Maar je ziel is de toegang tot je universele Ik (of je goddelijke mannelijke bewustzijn). Je hebt dus een deel van jezelf afgesloten.

Het is tijd voor de ziel om het contact met het menselijk zijn hier op aarde te herstellen. Hij mag terugkeren in ons fysieke lichaam. De aansturing op celniveau mag terug ingenomen worden door onze universele Ik. We zullen oude overtuigingen en weerstand (opnieuw dieper) los mogen laten om de ziel te kunnen ontvangen. 

De ziel is sinds begin augustus op zijn rentree en dwingt ons met zijn aanwezigheid echt de keuze te maken. Dit kan zich uiten in meer fysieke onrust, vastzettingen, griep, of andere fysieke of mentale ongemakken. 

Zodra je de belichaming van je ziel toelaat in je cellen, ontstaat er een serene rust in je. Poorten gaan open naar een andere werkelijkheid. De intensiteit van al je sensaties neemt toe. Ik zie, hoor, voel en weet meer dan ooit tevoren. Spannend en magisch tegelijkertijd. Ik mag mijzelf opnieuw accepteren met al deze nieuwe ‘mogelijkheden’.

De magie zit in de grenzeloosheid van de nieuwe ruimte die ontstaat. Je bevindt je in een veld waar je moeiteloos jezelf kan zijn. Hier openbaren zich toegangen tot vergeten connecties en ongekende mogelijkheden. Je krijgt een instant manifesterend vermogen.  Dat vraagt groot bewustzijn op wat je ieder moment jezelf en anderen toewenst…

In deze nieuwe ‘sacred space’  kan het oorspronkelijke samenspel van het mannelijke, vrouwelijk en het innerlijk kind in je tot stand komen. Dit brengt de omgangsvormen waar wij als mens in de diepte naar verlangen. 

MiR Inner Work

Heb je het gevoel dat…

Weer een groeistap mag maken?

Je weer oude angsten of patronen tegenkomt?

Je meer moe bent of de dagen soms zwaar aanvoelen?

Meer met anderen bezig bent dan met jezelf? En het niet lukt om te luisteren naar je eigen behoeftes?

Je weer worstelt met je energie, gezondheid en emoties?

Je stagneert en toe bent aan een nieuwe doorbraak?

Je de blijheid en levenslust in jezelf mist?

Herken je je hierin? Gun jezelf de eenwording met je ziel. Het is de ontwikkeling waar wij vrijheid gaan ervaren in wie we zijn. Je zal versteld staan hoe duidelijk het wordt wat je hier komt doen. 

Zielsbelichaming laat je moeiteloos jezelf zijn.

 

 

Stop het harde werken!

Voel je dat je leven makkelijker mag zijn. Minder hard werken en meer moeiteloos.  Meer genieten en de levensenergie ontvangen die er voor je is? Meld je dan aan.

De ongemakken in je lijf zijn nu het secundaire gevolg van de omstandigheden van je ziel. Door primair je ziel te onthalen, zal je lijf en je hoofd ongekende rust gaan voelen.

En dit alles gebeurt: door  intenser te genieten van jezelf.

We gaan niet graven of onderzoeken, maar meteen openen, ontvangen en genieten van wat er in je geleefd wil worden.

Wat kan je verwachten?

Zielsbelichaming stuurt je gedrag aan vanuit onvoorwaardelijke liefde en komt ten gunste van je gezondheid, relaties en manifestaties.

Je voelt dieper wie je écht bent en wat je komt doen.

Je maakt makkelijker keuzes die je nodig hebt om tot volle expressie te komen.

Je komt in een andere dimensie waarin je intenser beleeft, waarneemt en verlangt.

Je gaat je op je gemak voelen in de maatschappij. 

Je voelt een diep vertrouwen en weet wat voor jou klopt

Je leert verbinden en communiceren met je ziel.

Vooral genieten en blij zijn met jezelf!

 De kracht van liefde brengt je ziel & je pure ‘aanwezigheid’ in de maatschappij.  

Je kan positief bijdragen in de maatschappij als je in je pure expressie van jezelf aanwezig bent. Wil je je thuis voelen in de maatschappij? Maak dan deze essentiele groeistap. Je bent van harte welkom!

Groei workshop

Leef jezelf door de belichaming van je ziel

Zondag 22 oktober 2023

10.00 – 17.00 uur (inloop vanaf 9.45 uur)

€ 145,- incl. btw

Locatie: ‘t Jagershuis, Landgoed Bleijendijk Sint Michielsgestelseweg 22, Vught

Maximaal 10 personen

Inbegrepen: Koffie, thee, tussendoortjes, noten en fruit.
Voor de lunch is er soep (neem zelf verder lunch mee)

Begeleiding door Mirjam den Boer

De ervaring van Mirjam

Door de ontmoeting met mijn tweelingziel ontwaakte de ‘verborgen’ vrouw in mij. Het startte mijn innerlijke revolutie. Ik was zo gewend om mijzelf in te houden en te richten op wat anderen nodig hebben. Nu voelde ik in mijn lijf een intens verlangen en diepe levenslust stromen van wie ik diep vanbinnen écht ben. Heerlijk en spannend tegelijkertijd.

De vrouwelijke energie opent een verlangen het leven intens te proeven, naar me toe te trekken en in me op te zuigen. Ik voel wie ik ben, waar ik zin in heb en wat voor mij klopt. Zij laat mij keuzes maken die eerlijk zijn naar mijzelf. Dit creëert een magische wereld met een ongekende innerlijke rust en een diep vertrouwen. Vanuit liefde neem ik nu mijzelf en mijn omgeving waar en creaties ontstaan moeiteloos vanuit mijn kern. Nu wijs ik anderen de weg naar hun magische wereld.

Mirjam den Boer

Over Mirjam

In mijn coaching & trainingen wijs ik de weg naar wie je diep van binnen bent. Mijn werkwijze is ontstaan uit de ommekeer naar mijzelf en academische achtergrond.

Na 14 jaar werken in de industrie, besloot ik mijn hart te volgen. Na de studie klinische-PsychoNeuroImmunologie (kPNI) voelde ik me rijk met de inzichten over hoe onze westerse leefstijl (stress, voeding en gedrag) onze gezondheid beïnvloedt. Als therapeut zag ik hoe simpele veranderingen in leefstijl grote verandering in energie en klachten kunnen geven. Toch was dat niet genoeg.

In beide rollen als manager en therapeut ervaarde ik dat het leven van ‘wie we moeten zijn’ in plaats van ‘wie we zijn’ onze echte energieverspiller en ziekmaker is.

Mijn drie kinderen wezen mij naar de kracht van liefde. Het opende mijn binnenwereld. Ik kon mijzelf gaan leven, de meest optimale vorm voor mijn gezondheid, relaties en vooral levenszin.

Het durven voelen en luisteren naar waar ik behoefte aan heb, heeft me toegang gegeven tot een leven waarin ik steeds meer floreer. Er is zoveel mogelijk als je durft te veranderen van binnenuit! 

Groei workshop

Leef jezelf door de belichaming van je ziel

Zondag 22 oktober 2023

10.00 – 17.00 uur (inloop vanaf 9.45 uur)

€ 145,- incl. btw

Locatie: ‘t Jagershuis, Landgoed Bleijendijk Sint Michielsgestelseweg 22, Vught

Maximaal 10 personen

Inbegrepen: Koffie, thee, tussendoortjes, noten en fruit.
Voor de lunch is er soep (neem zelf verder lunch mee)

Begeleiding door Mirjam den Boer

Jezelf leven is de meest gezonde en liefdevolle manier van zijn.
Durf je weer 100% ja tegen jezelf te zeggen?