Groei workshop online

Moeiteloos manifesteren waar je naar verlangt

Moeiteloos manifesteren waar je naar verlangt door de balans tussen de man en vrouw in je

Laat je verwonderen door de ‘vergeten’ immense mogelijkheden van hun samenspel.

Deze ochtend ga je weer voelen hoe liefdevol, krachtig en moeiteloos het leven kan zijn als je elke dag kiest je vrouw en man toe te laten.

Hoe fijn zou je leven zijn als jij jezelf aantrekkelijk en bijzonder voelt? Je verlangen heerlijk vrij voelt stromen door je lijf? Je uit je vaste patronen stapt en gaat luisteren naar je échte behoeftes?

In je schuilt een krachtige wijze vrouw met een ongetemd verlangen. Zij is de toegang naar een paradijselijk leven. Hoe zou het zijn als je haar alle ruimte geeft om vrij te mogen leven?

We zijn vergeten hoe heerlijk we ons kunnen voelen.

De weg naar de vrouw hebben we afgesloten of vermijden we zelfs. Te bang voor onze werkelijke kracht. In plaats van voluit leven houden we ons in en richten we ons op wat anderen nodig hebben. Onze energie geven we weg en we voelen ons vermoeid en leeg. Dit mag veranderen!

Samenwerken met onze ‘vergeten’ krachten

De vrouwelijke energie is nodig, voor onszelf, onze kinderen en een duurzaam leven op aarde. De mensheid loopt vast. Op vele vlakken zoeken we naar antwoorden, zoals gezondheid, energie, emoties, onze relatie met moeder natuur en onderlinge vormen van omgang.

De antwoorden zitten in ons. Ze zijn er al. Ze zijn bereikbaar als wij openen voor onze innerlijk wijsheid. Veel grootsere mogelijkheden en krachten openbaren zich wanneer we de vrouw en man in ons samen laten opstaan. De vrouw is de aardse bedding. Zij kan de mannelijke energie laten thuiskomen op aarde zodat beide energieen kunnen gaan samenwerken. Deze balans is de toegang naar een nieuwe dimensie, een krachtenveld waar wij nauwelijks ervaring mee hebben. 

De verwachtingen over hoe de vrouw en man ‘horen’ te zijn heeft de deur naar ons potentieel op slot gedaan. De puurheid zijn we verloren door hun afscheiding.  Wanneer deze twee afzonderlijke krachten samen vrij mogen manifesteren ontstaat een nieuwe realiteit waarin ze elkaar beiden versterken tot immense mogelijkheden.  

Het is tijd! We mogen opstaan, gaan leven wie we zijn en de ‘vergeten’ kracht de wereld in brengen.

MiR Inner Work

Heb je het gevoel dat…

Je ’te’ zichtbaar of ’te veel’ bent in je vrouwelijke kracht?

Je je potentie  dieper wilt openen, ontdekken en kunnen inzetten in je leven?

Je opnieuw stagneert en je toe bent aan een echte doorbraak?

Je veel moe bent of de dagen soms zwaar aanvoelen?

Meer met anderen bezig bent dan met jezelf? En het niet lukt om te luisteren naar je eigen behoeftes?

Je weer worstelt met je energie, gezondheid en emoties?

Je weer oude angsten of patronen tegenkomt?

Overloopt van ideeen maar ze nauwelijks  manifesteert? Het je zelfs onrustig maakt? Ik leef niet wat ik zou kunnen leven.

Je de blijheid en levenslust in jezelf mist?

Herken je je hierin, dan ben je toe aan een groeistap! Doe dan mee met de groeiworkshop . We zitten op een weg waarin we continu mogen groeien en bewuster mogen worden van wie wij als mens zijn, wat onze mogelijkheden zijn, en dat ook echt manifesteren in het leven. Dit laatste is een uitdaging omdat niet iedereen in je omgeving je begrijpt. Maar juist zelf die stappen zetten laat jouw omgeving vanzelf inzien als jij voorleeft wat er kan.

Je mag de vrouw en de man in jezelf weer in balans brengen. Samen zijn zij de toegang tot je potentiele krachten. Zonder hun samenspel voelt het leven als hard werken.

Zonder balans tussen de man en vrouw voelt het leven als ‘hard werken’

De vrouw in ons leven  is de ‘motor’ van ons leven. Haar aardse vrouwelijke energie kan je leven moeiteloos laten verlopen. Zij heeft de innerlijke man nodig om te kunnen blijven staan. Het is onze collectieve programmering die ons weerhoudt vanuit deze duurzame levenskracht vrijuit te creëren. Samen kunnen we dit doorbreken.

Genieten van je Vrouw is je sleutel voor het ontvangen van je man

Bewust haar omarmen en van haar genieten is de sleutel naar een duurzaam en fijn leven. De vrouw in je zet met haar magische vrouwelijke energie je binnenwereld weer in beweging. Zij zet je letterlijk aan. Gevoelens worden losgemaakt waarvan je niet wist dat je ze in je hebt. Je voelt wie je diep van binnen bent, waar jij zin in hebt en wat voor jou klopt. Ze is je innerlijke weten en wijsheid.

Zij brengt je in een andere wereld, waar je alles anders gaat waarnemen. Je voelt, beleeft en proeft anders. Het leven voelt lichter en intenser. Alles krijgt meer glans, mogelijkheden en kleur. En haar intense levenslust laat je weer vlinders voelen voor jezelf en je leven.

De eenheid met de mannelijke energie kanaliseert de kracht van de vrouw. Het is alsof ze samen meer richting geven aan je leven en duidelijkheid geven aan je missie op aarde.

Je leven verloopt moeiteloos naarmate je intenser kan genieten van jezelf.

Voel jij ook de urgentie?

Voel je ook de urgentie? Wil je de zuivere vrouwelijke en mannelijke energie in je het leven creëren waar je naar verlangt? Kom dan meedoen met deze groeiworkshop

Je gaat…

Je wereld durven leven door de eenheid van de man en vrouw in je te herstellen. Je ontdekt wie je écht bent.

Voelen dat je meer richting en duidelijkheid krijgt over wat jij brengt op aarde. 

Verwonderd zijn over de invloed van je ‘vergeten’ kracht op jou en anderen.

Sterker vertrouwen op jezelf en voelen wat voor jou klopt

Oefenen om in je eigen kracht te blijven in situaties.

Leren oude angsten en blokkades te doorbreken met behulp van de vrouwelijke kracht.

Ervaren hoe je de man en vrouw samen kan brengen in je

Vooral genieten en blij zijn met jezelf!

Het zuivere samenspel van je vrouw en man  manifesteert het leven waar je hier voor bent

Voel je dat je toe bent om een nieuwe groeistap te maken? De vrouw in je de bedding wil laten zijn voor leven? Weer de man in je kunnen ontvangen en kunnen  genieten van wie je bent? Je bent van harte welkom!

Groei workshop online

De man en vrouw in je laten manifesteren

Zondagochtend 27 november 2022
09.30 – 12.30 uur
€ 77,- incl. btw
Bij aanmelding ontvang je Zoom inlog link.

Begeleiding door Mirjam den Boer

De ervaring van Mirjam

Door de ontmoeting met mijn tweelingziel ontwaakte de ‘verborgen’ vrouw in mij. Het startte mijn innerlijke revolutie. Ik was zo gewend om mijzelf in te houden en te richten op wat anderen nodig hebben. Nu voelde ik in mijn lijf een intens verlangen en diepe levenslust stromen van wie ik diep vanbinnen écht ben. Heerlijk en spannend tegelijkertijd.

De vrouwelijke energie opent een verlangen het leven intens te proeven, naar me toe te trekken en in me op te zuigen. Ik voel wie ik ben, waar ik zin in heb en wat voor mij klopt. Zij laat mij keuzes maken die eerlijk zijn naar mijzelf. Dit creëert een magische wereld met een ongekende innerlijke rust en een diep vertrouwen. Vanuit liefde neem ik nu mijzelf en mijn omgeving waar en creaties ontstaan moeiteloos vanuit mijn kern. Nu wijs ik anderen de weg naar hun magische wereld.

Mirjam den Boer

Over Mirjam

In mijn coaching & trainingen wijs ik de weg naar wie je diep van binnen bent. Mijn werkwijze is ontstaan uit de ommekeer naar mijzelf en academische achtergrond.

Na 14 jaar werken in de industrie, besloot ik mijn hart te volgen. Na de studie klinische-PsychoNeuroImmunologie (kPNI) voelde ik me rijk met de inzichten over hoe onze westerse leefstijl (stress, voeding en gedrag) onze gezondheid beïnvloedt. Als therapeut zag ik hoe simpele veranderingen in leefstijl grote verandering in energie en klachten kunnen geven. Toch was dat niet genoeg.

In beide rollen als manager en therapeut ervaarde ik dat het leven van ‘wie we moeten zijn’ in plaats van ‘wie we zijn’ onze echte energieverspiller en ziekmaker is.

Mijn drie kinderen wezen mij naar de kracht van liefde. Het opende mijn binnenwereld. Ik kon mijzelf gaan leven, de meest optimale vorm voor mijn gezondheid, relaties en vooral levenszin.

Het durven voelen en luisteren naar waar ik behoefte aan heb, heeft me toegang gegeven tot een leven waarin ik steeds meer floreer. Er is zoveel mogelijk als je durft te veranderen van binnenuit! 

Groei workshop online

De man en vrouw in je samen laten manifesteren

Zondagochtend 27 november 2022
09.30 – 12.30 uur
€ 77,- incl. btw
Bij aanmelding ontvang je Zoom inlog link.

Begeleiding door Mirjam den Boer

Jezelf leven is de meest gezonde en liefdevolle manier van zijn.
Durf je weer 100% ja tegen jezelf te zeggen?