Gratis online masterclass

Volg je gevoel! ...maar is dat ook je waarheid?

Volg je gevoel!

… maar is dat je waarheid?

Het wordt zo makkelijk als advies gegeven. Leef jezelf! Doe wat jij wil en volg wat goed voelt voor jou.

Je hebt het gevoel dat je op de goede weg zit. En dan slaat toch de twijfel toe. Je voelt dat je het niet meer weet en loopt vast. Wil ik dit eigenlijk wel…

Ik had het pas weer. Volledig vast. Alle inspiratie en passie was even weg. Als ik dan naar mijn gevoel zou luisteren zou ik alles stoppen.

Is dat mijn waarheid?

Ergens diep van binnen voelde ik dat ik van iets wegliep.

Wil je weten of je gevoel klopt en vertelt wat jij wilt?

Dat laat ik je ervaren in de gratis masterclass. Meld je hieronder aan.

Je lijf liegt nooit. Dat is waarheid. Maar vertelt het wat jij wil?

Gratis online masterclass
‘Volg je gevoel! …maar is dat je waarheid’

Datum: Woensdag 8 mei
Tijd: 20.30 – 21.30 uur

Gratis online masterclass
‘Volg je gevoel! …maar is dat je waarheid’

Datum: zondag 12 mei
Tijd: 20.30 – 21.30 uur

Over Mirjam

In mijn coaching & trainingen wijs ik de weg naar wie je diep van binnen bent. Mijn werkwijze is ontstaan uit de ommekeer naar mijzelf en academische achtergrond.

Na 14 jaar werken in de industrie, besloot ik mijn hart te volgen. Na de studie klinische-PsychoNeuroImmunologie (kPNI) voelde ik me rijk met de inzichten over hoe onze westerse leefstijl (stress, voeding en gedrag) onze gezondheid beïnvloedt. Als therapeut zag ik hoe simpele veranderingen in leefstijl grote verandering in energie en klachten kunnen geven. Toch was dat niet genoeg.

In beide rollen als manager en therapeut ervaarde ik dat het leven van ‘wie we moeten zijn’ in plaats van ‘wie we zijn’ onze echte energieverspiller en ziekmaker is.

Mijn drie kinderen wezen mij naar de kracht van liefde. Het opende mijn binnenwereld. Ik kon mijzelf gaan leven, de meest optimale vorm voor mijn gezondheid, relaties en vooral levenszin.

Het durven voelen en luisteren naar waar ik behoefte aan heb, heeft me toegang gegeven tot een leven waarin ik steeds meer floreer. Er is oneindig veel mogelijk als je durft te veranderen van binnenuit! Het brengt de wonderen terug in je leven.

 

Jezelf leven is de meest gezonde en liefdevolle manier van zijn.
Durf je weer 100% ja tegen jezelf te zeggen?