Feestdagen vol zelfliefde

 Feestdagen vol zelfliefde

…duik in je innerlijke rijkdom en ontdek je magische mogelijkheden.

In deze 2 dagen duik je in je innerlijke bad aan rijkdom en liefde. Je geeft je helemaal over aan wie je werkelijk bent. Je voelt hoe vervullend je leven is als je kiest samen met jezelf te zijn. 

 Wil je de feestdagen dit jaar echt jouw feestdagen maken? 

Wil je echte ruimte en aandacht voor jezelf nemen tijdens de feestdagen om vernieuwd, herboren en vol levenszin 2024 in te gaan?

Wil je meer van jezelf kunnen genieten?

Heb je behoefte aan een liefdevol en inspirerend samenzijn met jezelf?

Dan zijn deze dagen misschien iets voor jou. 

Een warme liefdevolle afsluiting van 2023 met jezelf

Deze dagen worden een eindejaar viering voor en met jezelf. In deze donkere dagen sta je op in jezelf en vier je het licht in je, omarm je wie je diep van binnen bent, voel je hoe bijzonder je bent, geniet je van je innerlijke rijkdom en ervaar je hoe jij je eigenliefde zo waard bent. Een pure volmaakte her-ontmoeting met alles wat jij in je hebt.

Het wordt geen spitten of een zoektocht in jezelf, maar openen wat er nu in je geleefd wil worden en er overvloedig aanwezig mag zijn.

Het gaat een cadeau zijn aan jezelf. Je zal je verwonderen over hoe fijn het met jezelf is. Het is je basis waaruit alles mag ontstaan en vorm mag krijgen. Vanuit hier gaat je leven moeiteloos voelen, is je vertrouwen de bedding in alles wat je doet. Het is waaruit je soepel 2024 in kan bewegen. Licht, vrij en dansend op het vuur dat in je brand. Het cadeau zit in je. Je krijgt richting zonder dat je zoekt, het ontstaat vanuit je kern.

De dagen brengen je…

Puur genieten van het samenzijn met jezelf.

Groei, zonder enige moeite, door alles wat in jou goed voelt meer ruimte te geven.

Een bijzondere en inspirerende afsluiting van het intense jaar 2023 met jezelf.

Alle ruimte om de diepe rijkdom en vrijheid in jezelf te ontdekken.

Interactie en communicatie met je ziel en lijf.

Dansend in contact met je behoeftes.

Zin om samen met jezelf 2024 in te stappen en de ruimte in te gaan nemen voor wie jij écht bent.

Vervulling en blijdschap in je!

En dit alles doen we zonder hard te werken. Dit gaan we doen door te genieten, te openen, te ontspannen en te ontdekken, zonder verwachtingen, maar nieuwsgierig naar alles wat er mag openbaren.

 

‘De kunst van het leven’ is terugkomen in jezelf en daar in verwondering mogen zijn

Gun je jezelf even helemaal terug te trekken uit je ‘normale omgeving’ en in te tunen op je eigen innerlijke wijsheid en kracht?

Voel je dat je behoefte hebt je te ‘reconnecten’ met wie je bent, je verlangens en je plezier?

Wil je weer ervaren hoe krachtig je bent als je voluit kan genieten van je unieke energie. Het begin van het manifesteren van je ongekende mogelijkheden. 

Je zal verwonderd zijn hoe fijn het is je volledige zelf te kunnen voelen en leven. Het voluit kunnen genieten van je unieke energie is het begin van het manifesteren van je ongekende mogelijkheden. 

Deze dagen oefen je in deze unieke expressie van jezelf te blijven, zodat je voelt hoe jij moeiteloos jezelf kunt zijn in de maatschappij.

Het zal je een volledige andere kijk geven op wat jouw agenda voor 2024 mag zijn.

Programma

Je gaat 2 dagen vertoeven op het prachtige landgoed Bleijendijk in Vught. Je zal geregeld de tijd krijgen om op het landgoed rond te wandelen of lekker je even terug te trekken. En heb je meer vrijheid nodig, dan is dat geen enkel probleem.

Heb je een overnachtingsplaats nodig? Er zijn verschillende mogelijkheden in de buurt. Je kunt bij ons informatie krijgen.

Genieten van wie je bent is de sleutel naar een magisch leven.

Dagindeling…

Donderdag 28 december  starten we samen om 10 uur. Voor deze dag neem je lunch mee.

Donderdagavond genieten we samen van een diner en hebben we een avondprogramma tot ongeveer half 10 – 10 uur.

Vrijdag starten we weer rond 10 uur. De lunch wordt verzorgd deze dag, en we zullen rond 16 u afsluiten.

Deze dagen geef je je innerlijke rijkdom cadeau aan jezelf en daarmee aan de wereld om je heen.

Je bent van harte welkom!

Tussen Kerst en O&N

Feestdagen vol zelfliefde 

Data: Donderdag 28 – vrijdag 29 december 2023

Locatie: ‘t Jagershuis, Landgoed Bleijendijk Sint Michielsgestelseweg 22, Vught

Groep: Maximaal 10 personen

Tijden: Donderdag 28 december starten we om 10 uur. Vrijdag 29 december sluiten we af rond 16.00 uur.

Eten en drinken: Voor donderdag neem je een lunch mee. Het diner donderdag en de lunch op vrijdag is inbegrepen. Verder is er thee, koffie en water en tussendoortjes.  (Heb je een allergie, laat me dat even weten op info@mir-innerwork.nl .

Kosten: 395,- euro incl. BTW

Begeleiding door Mirjam den Boer en Lisan Kerkhof

* Na aanmelding is restitutie van het cursusgeld bij tussentijdse of laat gemelde afwezigheid helaas niet mogelijk. Indien we in geval van afzegging jouw plek nog kunnen opvullen met mensen van de wachtlijst, ben je 75 euro verschuldigd aan administratiekosten en meerwerk. Onderzoek even de mogelijkheden van (een deel van) dekking via een reisverzekering in geval van onvoorziene noodgevallen.

De ervaring van Mirjam

Door de ontmoeting met mijn tweelingziel ontwaakte de ‘verborgen’ vrouw in mij. Het startte mijn innerlijke revolutie. Ik was zo gewend om mijzelf in te houden en te richten op wat anderen nodig hebben. Nu voelde ik in mijn lijf een intens verlangen en diepe levenslust stromen van wie ik diep vanbinnen écht ben. Heerlijk en spannend tegelijkertijd.

De vrouwelijke energie opent een verlangen het leven intens te proeven, naar me toe te trekken en in me op te zuigen. Ik voel wie ik ben, waar ik zin in heb en wat voor mij klopt. Zij laat mij keuzes maken die eerlijk zijn naar mijzelf. Dit creëert een magische wereld met een ongekende innerlijke rust en een diep vertrouwen. Vanuit liefde neem ik nu mijzelf en mijn omgeving waar en creaties ontstaan moeiteloos vanuit mijn kern. Nu wijs ik anderen de weg naar hun magische wereld.

De ervaring van Lisan

Zuivere, vrouwelijke energie brengt mij een sterk gevoel van onafhankelijkheid en zelfliefde. Als ik volledig in contact met mijn vrouwelijke energie sta, voel ik me vrij, speels, sensueel en open. Ik kan me verwonderen. Mijn energie kan vrij door me heen stromen, ik toon me vanuit eigenheid, en creeer wat daarmee als vanzelf wat er op dat moment mag gebeuren. Overstijgend daaraan, is het gevoel dat alles er mag zijn. Ik mag zijn wie ik ben en mag voelen wat ik voel, zonder oordeel.

In liefde gedragen vrouwelijke energie is prachtig. Er schuilt ontzettend veel innerlijke wijsheid in. We dragen deze allemaal in ons en kunnen hier opnieuw verbinding meemaken. En vanuit pure en zuivere liefde voor jezelf, kan contact met de ander weer écht vreugdevol zijn. Geen energielek, maar een continue stroming. Hoe fijn is dat! 

Mirjam den Boer

Over Mirjam

In mijn coaching & trainingen wijs ik de weg naar wie je diep van binnen bent. Mijn werkwijze is ontstaan uit de ommekeer naar mijzelf en academische achtergrond.

Na 14 jaar werken in de industrie, besloot ik mijn hart te volgen. Na de studie klinische-PsychoNeuroImmunologie (kPNI) voelde ik me rijk met de inzichten over hoe onze westerse leefstijl (stress, voeding en gedrag) onze gezondheid beïnvloedt. Als therapeut zag ik hoe simpele veranderingen in leefstijl grote verandering in energie en klachten kunnen geven. Toch was dat niet genoeg.

In beide rollen als manager en therapeut ervaarde ik dat het leven van ‘wie we moeten zijn’ in plaats van ‘wie we zijn’ onze echte energieverspiller en ziekmaker is.

Mijn drie kinderen wezen mij naar de kracht van liefde. Het opende mijn binnenwereld. Ik kon mijzelf gaan leven, de meest optimale vorm voor mijn gezondheid, relaties en vooral levenszin.

Het durven voelen en luisteren naar waar ik behoefte aan heb, heeft me toegang gegeven tot een leven waarin ik steeds meer floreer. Er is zoveel mogelijk als je durft te veranderen van binnenuit! 

Over Lisan

Mijn eigen persoonlijke proces is mijn grootste en continue lering. Al van jongs af aan voel ik een diep verlangen naar een oordeel-loos leven, waarin iedereen mag zijn wie hij of zij is. ‘Ergens’ heb ik me hier altijd mee verbonden gevoeld. Maar ik ken het om, bewust of onbewust, volledig gericht en aangepast te zijn op de ander. Het gevoel te hebben mijn uiterste best te moeten doen. Tijdens mijn studie en later werk, in de hulpverlening, merkte ik steeds meer op hoe dit me leeg en moe kon maken. Ik kwam weer in contact met het diepe innerlijk verlangen volledig mezelf te leven.

Mede door het volgen van verschillende cursussen gericht op energetisch lichaamswerk, het zelf ervaren van workshops en trainingen (o.a. bij Mirjam) en mezelf dagelijks innerlijk werk te gunnen, kwam dat proces de laatste jaren in een stroomversnelling.

In verbinding met mezelf voel ik me zacht en ontzettend krachtig in één. Ik voel het als roeping om uit te dragen wat ik zelf ervaar. Vanuit mijn oorsprong leven maakt me verliefd op het leven. Ik geloof erin dat het leven zo mag zijn. Iedere dag. Dit gun ik ook jou!

Tussen Kerst en O&N

Feestdagen vol zelfliefde

…geniet deze donkere dagen van het licht in je. 

Data: Donderdag 28 – vrijdag 29 december 2023

Locatie: ‘t Jagershuis, Landgoed Bleijendijk Sint Michielsgestelseweg 22, Vught

Groep: Maximaal 10 personen

Tijden: Donderdag 28 december starten we om 10 uur. Vrijdag 29 december sluiten we af rond 16.00 uur.

Eten en drinken: Voor donderdag neem je een lunch mee. Het diner donderdag en de lunch op vrijdag is inbegrepen. Verder is er thee, koffie en water en tussendoortjes.  (Heb je een allergie, laat me dat even weten op info@mir-innerwork.nl .

Kosten: 395,- euro incl. BTW

Begeleiding door Mirjam den Boer en Lisan Kerkhof

 

* Na aanmelding is restitutie van het cursusgeld bij tussentijdse of laat gemelde afwezigheid helaas niet mogelijk. Indien we in geval van afzegging jouw plek nog kunnen opvullen met mensen van de wachtlijst, ben je 75 euro verschuldigd aan administratiekosten en meerwerk. Onderzoek even de mogelijkheden van (een deel van) dekking via een reisverzekering in geval van onvoorziene noodgevallen.

Jezelf leven is de meest gezonde en liefdevolle manier van zijn.
Durf je weer 100% ja tegen jezelf te zeggen?