Feestdagen vol zelfliefde

...geniet deze donkere dagen van het warme licht in je.

 Feestdagen vol liefde voor jezelf

…Geniet deze donkere dagen van het warme licht in je.

Na 2 dagen onderdompelen in je eigen innerlijke bad aan rijkdom en liefde, herinner je je hoe fijn je leven is als je kiest samen met jezelf te zijn. 

Wil je de feestdagen dit jaar echt jouw feestdagen maken? Dan is dit event misschien iets voor jou.

Vaak is de december maand iets waar we een dubbel gevoel bij hebben. Fijn om dierbaren te zien. Samen te zijn. Maar ook intens, al het geregel en je komt voor je gevoel niet echt toe aan jezelf.

Misschien zie je zelfs op tegen de december maand. En vraag je jezelf af hoe het anders kan. Hoe kan ik deze tijd ook mijn tijd maken en meer genieten?

Of zijn het de dagen dat je jezelf veel alleen voelt? Heb je behoefte aan een liefdevol en inspirerend samenzijn met jezelf en fijne mensen om je heen?

Dan kan dit warme en bijzondere event tijdens de donkerste dagen van het jaar iets voor jou zijn.

Een warme liefdevolle afsluiting van 2022 met jezelf

Deze dagen worden een eindejaar viering voor en met jezelf. In deze donkere dagen vier je het licht in je, omarm je wie je diep van binnen bent, voel je hoe bijzonder je bent, geniet je van je innerlijke rijkdom en ervaar je hoe jij je eigenliefde zo waard bent. Een pure volmaakte onderdompeling in alles wat jij in je hebt.  

Het wordt geen spitten of een zoektocht in jezelf, maar openen wat er nu in je geleefd wil worden en er overvloedig aanwezig mag zijn. 

Het gaat een cadeau zijn aan jezelf. Je zal je verwonderen over hoe fijn het met jezelf is. Het is je basis waaruit alles mag ontstaan en vorm mag krijgen. Vanuit hier gaat je leven moeiteloos voelen, is je vertrouwen de bedding in alles wat je doet. Het is waaruit je soepel 2023 in kan bewegen. Licht, vrij en dansend op het vuur dat in je brand. Het cadeau zit in je. Je krijgt richting zonder dat je zoekt, het ontstaat vanuit je kern.

De dagen brengen je…

Puur genieten van het samenzijn met jezelf.

Groei, zonder enige moeite, door alles wat in jou goed voelt meer ruimte te geven.

Een bijzondere en inspirerende afsluiting van het intense jaar 2022 met jezelf.

Alle ruimte om de diepe rijkdom en vrijheid in jezelf te ontdekken.

Interactie en communicatie met je ziel en lijf.

Dansend in contact met je behoeftes.

Zin om samen met jezelf 2023 in te stappen en de ruimte in te gaan nemen voor wie jij écht bent.

Vervulling en blijdschap in je!

En dit alles doen we zonder hard te werken. Dit gaan we doen door te genieten, te openen, te ontspannen en te ontdekken, zonder verwachtingen, maar nieuwsgierig naar alles wat er mag openbaren.

 

‘De kunst van het leven’ is terugkomen in jezelf en daar in verwondering mogen zijn

Heb jij behoefte aan een fijne tijd met jezelf in een liefdevolle groep van mensen?

Gun je jezelf even helemaal terug te trekken uit je ‘normale omgeving’ en in te tunen op je eigen innerlijke wijsheid en kracht?

Voel je dat je behoefte hebt je te ‘reconnecten’ met wie je bent, je verlangens en je plezier?

Laat dan jezelf onderdompelen in jouw bad van liefde en je overstelpen met al je cadeaus die je in je hebt. Je zal verwonderd zijn over hoe fijn het is met jezelf (en dat te delen in een liefdevolle groep).

Het zal je een volledige andere kijk geven op wat jouw agenda voor 2023 mag zijn.

Programma

Je gaat 2 dagen vertoeven op het prachtige landgoed Bleijendijk in Vught. We overnachten in de Charlotte-Elizabeth Hoeve. Een fijne ruime plek waar je elkaar niet in de weg hoef te zitten. Je zal geregeld de tijd krijgen om op het landgoed rond te wandelen of lekker je even terug te trekken. En heb je meer vrijheid nodig, dan is dat geen enkel probleem.  

 

Genieten van wie je bent is de sleutel naar nog meer innerlijke rijkdom. 

Tipje van de sluier…

Woensdagmiddag 28 december om 14 uur starten we samen in het Jagershuis. We nemen de tijd om samen te landen op de plek en in jezelf. Het avondprogramma zal tot een uur of 10 zijn. Als het weer het toelaat, kan je de avond(en) afsluiten rond het kampvuur. 

Donderdag starten we met een ontbijt (rond half 10). Donderdag wordt een heerlijke dag waarin je diepe rust zal gaan ervaren, maar ook je innerlijk vuur gaat laten groeien. Een dag waarin genieten van jezelf de focus is.

Vrijdag 30 december, de laatste dag sluiten we af in de geborgen ruimte van de koestal. Rond half 1 eindigt deze warme liefdevolle innerlijke reis samen, maar neem je je eigen heerlijke plek in jezelf met je mee.

Deze dagen geef je je innerlijke rijkdom cadeau aan jezelf en daarmee aan de wereld om je heen.

Je bent van harte welkom!

Tussen Kerst en O&N

Feestdagen vol zelfliefde …geniet deze donkere dagen van het warme licht in je

Data: Woendag 28 – vrijdag 30 december 2022

Locatie: ‘t Jagershuis, Landgoed Bleijendijk Sint Michielsgestelseweg 22, Vught

Groep: Maximaal 12 personen

Tijden: Woensdag 28 december om 14 uur (Inloop vanaf 13.30 uur). Vrijdag 30 december sluiten we af om 12.30 uur.

Eten en drinken: Al het eten en drinken is inbegrepen. (Heb je een allergie, laat me dat even weten op info@mir-innerwork.nl Er zal geen drank geschonken worden. (Heb je behoefte aan een avondmuts, voel je vrij het mee te nemen.

Kosten: 499,- euro incl. BTW (optie betaling in 3 termijnen a 168 euro per keer)

Slaapruimtes; De slaapruimtes bevinden zich in de Charlotte Elisabeth – Hoeve op het landgoed. De kosten zijn inbegrepen in de prijs. Je deelt een kamer met een ander persoon. In de hoeve is veel ruimte om je te kunnen terugtrekken.

Begeleiding door Mirjam den Boer en Lisan Kerkhof

De ervaring van Mirjam

Door de ontmoeting met mijn tweelingziel ontwaakte de ‘verborgen’ vrouw in mij. Het startte mijn innerlijke revolutie. Ik was zo gewend om mijzelf in te houden en te richten op wat anderen nodig hebben. Nu voelde ik in mijn lijf een intens verlangen en diepe levenslust stromen van wie ik diep vanbinnen écht ben. Heerlijk en spannend tegelijkertijd.

De vrouwelijke energie opent een verlangen het leven intens te proeven, naar me toe te trekken en in me op te zuigen. Ik voel wie ik ben, waar ik zin in heb en wat voor mij klopt. Zij laat mij keuzes maken die eerlijk zijn naar mijzelf. Dit creëert een magische wereld met een ongekende innerlijke rust en een diep vertrouwen. Vanuit liefde neem ik nu mijzelf en mijn omgeving waar en creaties ontstaan moeiteloos vanuit mijn kern. Nu wijs ik anderen de weg naar hun magische wereld.

De ervaring van Lisan

Zuivere, vrouwelijke energie brengt mij een sterk gevoel van onafhankelijkheid en zelfliefde. Als ik volledig in contact met mijn vrouwelijke energie sta, voel ik me vrij, speels, sensueel en open. Ik kan me verwonderen. Mijn energie kan vrij door me heen stromen, ik toon me vanuit eigenheid, en creeer wat daarmee als vanzelf wat er op dat moment mag gebeuren. Overstijgend daaraan, is het gevoel dat alles er mag zijn. Ik mag zijn wie ik ben en mag voelen wat ik voel, zonder oordeel.

In liefde gedragen vrouwelijke energie is prachtig. Er schuilt ontzettend veel innerlijke wijsheid in. We dragen deze allemaal in ons en kunnen hier opnieuw verbinding meemaken. En vanuit pure en zuivere liefde voor jezelf, kan contact met de ander weer écht vreugdevol zijn. Geen energielek, maar een continue stroming. Hoe fijn is dat! 

Mirjam den Boer

Over Mirjam

In mijn coaching & trainingen wijs ik de weg naar wie je diep van binnen bent. Mijn werkwijze is ontstaan uit de ommekeer naar mijzelf en academische achtergrond.

Na 14 jaar werken in de industrie, besloot ik mijn hart te volgen. Na de studie klinische-PsychoNeuroImmunologie (kPNI) voelde ik me rijk met de inzichten over hoe onze westerse leefstijl (stress, voeding en gedrag) onze gezondheid beïnvloedt. Als therapeut zag ik hoe simpele veranderingen in leefstijl grote verandering in energie en klachten kunnen geven. Toch was dat niet genoeg.

In beide rollen als manager en therapeut ervaarde ik dat het leven van ‘wie we moeten zijn’ in plaats van ‘wie we zijn’ onze echte energieverspiller en ziekmaker is.

Mijn drie kinderen wezen mij naar de kracht van liefde. Het opende mijn binnenwereld. Ik kon mijzelf gaan leven, de meest optimale vorm voor mijn gezondheid, relaties en vooral levenszin.

Het durven voelen en luisteren naar waar ik behoefte aan heb, heeft me toegang gegeven tot een leven waarin ik steeds meer floreer. Er is zoveel mogelijk als je durft te veranderen van binnenuit! 

Over Lisan

Mijn eigen persoonlijke proces is mijn grootste en continue lering. Al van jongs af aan voel ik een diep verlangen naar een oordeel-loos leven, waarin iedereen mag zijn wie hij of zij is. ‘Ergens’ heb ik me hier altijd mee verbonden gevoeld. Maar ik ken het om, bewust of onbewust, volledig gericht en aangepast te zijn op de ander. Het gevoel te hebben mijn uiterste best te moeten doen. Tijdens mijn studie en later werk, in de hulpverlening, merkte ik steeds meer op hoe dit me leeg en moe kon maken. Ik kwam weer in contact met het diepe innerlijk verlangen volledig mezelf te leven.

Mede door het volgen van verschillende cursussen gericht op energetisch lichaamswerk, het zelf ervaren van workshops en trainingen (o.a. bij Mirjam) en mezelf dagelijks innerlijk werk te gunnen, kwam dat proces de laatste jaren in een stroomversnelling.

In verbinding met mezelf voel ik me zacht en ontzettend krachtig in één. Ik voel het als roeping om uit te dragen wat ik zelf ervaar. Vanuit mijn oorsprong leven maakt me verliefd op het leven. Ik geloof erin dat het leven zo mag zijn. Iedere dag. Dit gun ik ook jou!

Tussen Kerst en O&N

Feestdagen vol zelfliefde

…geniet deze donkere dagen van het licht in je. 

Data: Woendag 28 – vrijdag 30 december 2022

Locatie: ‘t Jagershuis, Landgoed Bleijendijk Sint Michielsgestelseweg 22, Vught

Groep: Maximaal 12 personen

Tijden: Woensdag 28 december om 14 uur (Inloop vanaf 13.30 uur). Vrijdag 30 december sluiten we af om 12.30 uur.

Eten en drinken: Al het eten en drinken is inbegrepen. (Heb je een allergie, laat me dat even weten op info@mir-innerwork.nl) Er zal geen drank geschonken worden. (Heb je behoefte aan een avondmuts, voel je vrij het mee te nemen.

Kosten: 499,- euro incl. BTW (optie betaling in 3 termijnen a 168 euro per keer)

Slaapruimtes; De slaapruimtes bevinden zich in de Charlotte Elisabeth – Hoeve op het landgoed. De kosten zijn inbegrepen in de prijs. Je deelt een kamer met een ander persoon. In de hoeve is veel ruimte om je te kunnen terugtrekken.

Begeleiding door Mirjam den Boer en Lisan Kerkhof

Jezelf leven is de meest gezonde en liefdevolle manier van zijn.
Durf je weer 100% ja tegen jezelf te zeggen?