Masterclass: Long COVID, moeheid of ziekte? Wat kan je zelf doen?

Ziekte geeft het gevoel dat je lijf je overneemt en je welzijn bepaalt. In zekere zin is dat ook zo. De kunst is om zelf het leiderschap over je lichaam en je cellen terug te nemen en te behouden.

In mijn praktijk heb ik verschillende mensen behandelt met Long COVID. De overeenkomst tussen al deze cliënten is dat ze niet in hun lijf aanwezig waren en zich angstig, vermoeid en/of onrustig voelden. Bovendien voelden de lichamen gespannen en verstrakt aan. Tijdens het innerlijk werk was voelbaar dat de cellen met name in de longen en de borstkas in een ‘vechtstand’ waren.

Een onbewoond lijf lijdt

Je kunt een lichaam zonder jouw energetische aanwezigheid vergelijken met een verlaten huis. Zodra een huis niet meer bewoond wordt is er geen verzorging. Het onderhoud staat stil, waardoor gebreken zullen ontstaan. Het wordt er kil en er is niemand meer die bepaalt wat wel of niet het huis in kan komen. Het huis verloedert en ‘lijdt’.

Hetzelfde gebeurt met je lijf waar jij niet aanwezig bent. Een verlaten lichaam schakelt over op een overlevingsstand. Overleven betekent op celniveau de deur dicht, verstrakking en bij lange duur uitputting. Het lijf is in arrousal wat betekent dat het alert en onrustig is. Dit kost veel energie en kan leiden tot uitputting, klachten en ziekten.

Ziekte vraagt om liefde, aanwezigheid & leiderschap

Je lijf heeft jouw liefdevolle aanwezigheid en leiderschap nodig. Als je kiest echt in jouw binnenwereld te zijn, kan je rust brengen en zorgen dat je cellen optimaal gevoed worden met helende energie om zo snel mogelijk te kunnen genezen.

Wil jij ervaren hoe je het leiderschap over jouw energie in je binnenwereld terugneemt?
Schrijf je dan in voor de gratis Masterclass op vrijdagochtend 10 uur. Fijn om je dan te ontmoeten.

Wil je meer informatie? Lees dan ‘Long COVID? Een signaal van het lijf dat het je liefdevolle aanwezigheid en leiderschap mist’

Datum

25 feb 2022
Expired!

Tijd

10:00 - 23:00

More Info

Meer informatie

Locatie

Online
Categorie
Meer informatie