Begeleiding naar je oorspronkelijke vertrouwen

Voor mij voelt 2022 het jaar van de waarheid. Het jaar waar mij gevraagd wordt om te leven wie ik in de oorsprong ben. Het is wie je echt bent en dat is heel essentieel om een duurzame toekomst voor jezelf en de mensheid te creëren. Niet meer vechten of hard werken om te voldoen. Ook niet eindeloos mediteren, maar je overgeven aan wie je bent.

In januari heb ik gevoeld dat mijn lijf de wegwijzer daarin is. Het tolereert geen oude manieren of aanpasgedrag meer. Het weigert nog mee te gaan in overlevingsstrategieën. Uitputting, moeheid of stagnatie dwingen me om te luisteren.

Stilstaan… Kiezen er echt te zijn. Dat is moeilijk. “Ik moet toch dit… ik moet toch dat…” De angst over kinderen, werk, geld of relaties. Het is niet zomaar weg…

Na mijn besluit er NU niets van te vinden, kon ik echt stil gaan staan. Het bracht een ommekeer.

Dagelijks roep ik nu mijn oorspronkelijke vertrouwen in me op. Het geeft me het gevoel dat ik mijzelf en mijn oneindige kracht de dag inneem en het z’n uitwerking heeft in alles wat ik doe. Het voelt zo krachtig en liefdevol naar mijzelf.

Echt luisteren naar jezelf, durven te openen en steeds makkelijker blijven staan met alles wat er om je heen gebeurt.

Verlang jij naar deze switch in jezelf?

In de begeleiding hieronder kan ervaren hoe get is om je vertrouwen te openen. Veel succes.

Voel je wat dit je brengt?

Wil je hier meer over weten? Kijk dan naar mijn aanbod. Ik bied diverse trainingen en overig aanbod.